Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ízléses és ízletes vacsora

Toscana Trattoria BudapestToscana Trattoria Budapest a térképen

2015. decemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. május 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Céges csapatépítő vacsoránkat töltöttük el ebben az étteremben, ami nagyon jó döntés volt.
A rakparton elhelyezkedő egység hátránya csak a parkolás, ha ezt az akadályt megugorjuk, a helyben nem csalódhatunk.
Érkezésünkkor egy kedves pincér kísért minket az asztalunkhoz. Mivel hideg téli hónapban jártunk itt, ezért sajnos a terasz nem üzemelt, de a beltér hangulata is pazar. Bontott téglás falak, faberakásokkal, régi antik hatású képekkel és tárgyakkal.
A bejáratnál egy akvárium fogad, ahol a később megfőzésre váró homárok úszkálnak. Ez nekem kicsit taszító, nem szeretem, ha a vacsorámat látom sétálni elkészítés előtt... fél óra múlva a szomszéd asztalnál épp homárt rendeltek,a pincér pedig az akváriumból kikapva odasétált vele a vendéghez, hogy megmutassa, hogy 1-es számú kalimpáló homár megfelelő e szemmértékre neki. Tény, hogy ezt magas színvonalú éttermekben így szokás, így garantáltan friss az étel.
Az asztalon terítő helyett A3-as sárgás papírok vannak, ami kissé furcsa egy ilyen kategóriájú étteremnél, de még mindig jobb, mintha egy pecsétes terítő fogadna.
Az ételek azonban pazarok. Nagyon széles a kínálat, sok tenger gyümölcsei fogás található az étlapon, és rengeteg tradícionális olasz étel. Az árfekvése elég magas, de minőségi fogásokat kapunk érte. Lazac steak-et szezámmag bundában fogyasztottam főételként, sáfrány szósszal és serpenyős zöldségekkel. Ízek harmonikus kavalkádja volt. Desszertként pedig tiramisut kértem, ami meglepetésemre nagy adag volt és istenien krémes.
Ez az étterem a romantikus vacsorákra igazán alkalmas, főleg nyáron a teraszon, így valószínűleg visszalátogatunk a párommal is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Toscana Trattoria további értékelései

2019.01.12a párjával
Kiváló
Kései vacsorára érkeztünk meg az étterembe próba szerencse alapon, de nem bántuk meg, sőt! Sikerült az ablak mellé letelepednünk, ami a kilátás miatt hívogató volt, viszont az ajtó mellett és a felszolgálók munkapultja mellett helyezkedett el, ami ezek miatt mégsem volt annyira szerencsés a...
2017.01.21egyedül
A Belgrád rakparton több mint tíz éve működő, toszkán ízeket felvonultató olasz étterem. Korábban, évekkel ezelőtt munkatársakkal jártunk már itt céges vacsorán 2 alkalommal. A belső tér tágas, hangulatos, szépen, igényesen kialakított. Az árfekvés átlag feletti, emlékszem, évekkel ezelőtt sem...
2016.05.29a párjával
Hangulatos olasz étterem. Bár nem folt előzetes foglalásunk, szerencsére jutott hely. A fogadtatás előzékeny. A leves finom meditterán ízesítésű volt, nemcsak a parmezán miatt. A főfogás Vajhallal töltött ravioli citrommal ízesített sült paradicsommal, illetve Linguine tészta fokhagymás szürke...
Népszerű szállások a környéken
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
38.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Vital Hotel Nautis Gárdony - Tóparti hétköznapok
Tóparti hétköznapok
2024.04.30-ig
Vital Hotel Nautis Gárdony
139.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Tisza-tó Apartmanpark Kisköre - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.11.16-ig
Tisza-tó Apartmanpark Kisköre
20.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel