maska: Eltúlzott árak az átlagos ételekhez. - Trattoria Pomo D'Oro Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Trattoria Pomo D'Oro Budapest értékelése
239. helyezett a 3920 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
13 szállásértékelés 37 városban járt
54 étteremértékelés 60 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Eltúlzott árak az átlagos ételekhez.

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régen tervezzük, hogy meglátogatjuk ezt az éttermet, és eszünk egy igazi olasz menüt a szokott olasz tészták helyett.
Sajnos csalódnunk kellett.
Maga az étterem Budapest banknegyedében van, mind kívülről mind belülről igényesen kialakított, tágas nagy helyiségek, látványkonyha a nagy üvegablakon túl, rusztikus, hangulatos enteriőr. Kellemes olasz zene. Gondoltuk a konyha sem lehet rossz, ha már ennyit fordítottak a helyiségre. Véleményünk szerint nem a látvány kedvéért megy az ember étterembe, hanem az étkezés kedvéért.

Rendeltünk 2 vadgomba levest, amelynek alig volt íze, és a gomba rágós tönkjeit is beledarabolták. Főételként 2 libamájjal töltött gyöngytyúk mellett rendeltünk krumplipürével és rozmaringos pirított burgonyával. Mint ismert, a gyöngytyúk barna húsú szárnyas, tehát nem nehéz megkülönböztetni a fehér húsú szárnyasoktól. Elég megdöbbentő módon kaptunk nagyobb méretű tányéron elrendezve 1 kis fehér húsú alsó tyúkcombot és 1 fehér húsú tyúk mell darabot, a libamájat nem sikerült felfedeznünk benne, bár tény, hogy valamilyen kevés töltelék volt benne, de semmi máj íze nem volt.
Tény, hogy az egész művészien, szépen volt elrendezve és megtálalva.

A krumplipüré kifogástalan volt, de meglepetésként a rozmaringos pirított burgonya egyszerű pommes frites volt száraz rozmaringgal megszórva. Attól tartunk, hogy mirelitből. Még egy hozzá nem értő vendég is meg tudja különböztetni ezeket, már csak az alakjuknál fogva is, és a pirított nem azt jelenti, hogy hasábburgonyát teljesen átsütünk.
Desszertként két gorgonzolával töltött meleg csokitortácskát rendeltünk körte sorbettel. Tényleg tortácska volt, de semmi körte ízzel a sorbetben, egy különleges névvel ellátott teljesen átlagos desszert volt.
És ez a jellemző az ételekre. Különleges nevek, kis adagban szépen tálalt, de nem minőségi ételek, és az a kedves vendég, aki nem tudja megkülönböztetni, hogy mit kap, pórul is járhat, mint mi.
Szégyen, hogy nem tudja ez az étterem a saját magára kitalált nívóját tartani, lehúzza a vendéget apró átverésekkel, bár ha az árakat nézzük, nem is olyan aprók.

A felszolgálás rendkívül kedves és gyors volt, a milliő, a tisztaság elérte a megfelelő színvonalat, de nem ezért mentünk oda ebédelni.... a konyhával komoly gond van, hogy engedheti ezt meg magának az étterem?

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Gyenge
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni maska felhasználót?    Igen

Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Cím
1051 Budapest
Arany János u. 9.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. január 17.
Már több alkalommal látogattam meg az éttermet. Igazán hangulatos, szívélyes kiszolgálás. Tisztaság és szép terítés. A pincérek segítőkészek és értenek az ételekhez, italokhoz, így segítségük a választásnál autentikus. Az ételek igazán ízletesek és szépen vannak tálalva. Az adagok megfelelőek....

2018. július 27.
Felkapott, divatos hely, mióta egy értékelő oldalon kikiáltották a legjobb pesti olasz étteremnek. A külföldi vendég nem is keresgél tovább, rábízza magát a régebbi véleményekre, összehasonlítási alapja nincs. Ennek megfelelően mindig telt ház van, előzetes foglalás nélkül nem érdemes...

2017. október 8.
Felul mulja a a hazai etteremek nagy tobbseget! Minden kivalo, a kiszolgalas, rendkivuli figyelem, szakertelem-borhoz es etelhez, fantasztikusan megkrealt , es megis fogyaszthato, izletes etelek, magas es itthon nem megszokott szinvonal! Csodalatosan megtervezett, kialakitott enterior!...