Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pályaudvari gyorsbüfé

TRIO Pizza & Fornetti - Nyugati Pályaudvar BudapestTRIO Pizza & Fornetti - Nyugati Pályaudvar Budapest a térképen

Átlagos 2018. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Nyugati Pályaudvar várójában található pékség, pizzéria, gyorsbüfé kombó, az információs táblák előtt, a főbejáratnál. A lokációnak köszönhetően folyamatos a vendégforgalom, melyet kényelmes sebességgel, magukat nem túlpörgetve kezel le a több fős személyzet.
Az egyik pultnál a péksütiket, pékárukat, a másiknál a pizzákat adják ki. A Fornetti termékeket nem kell szerintem bemutatni, az egész országban ismertek. Előregyártott félkész termékek, amelyeket a helyszíni gyors-kemencében pirítanak meg. Frissen finomak - nem mindegyik - , pár órával később viszont exponenciálisan zuhan az élvezeti értékük. Ha papírzacskóban hagyom, megszárad, ha nejlonban, akkor megszivacsosodik.
Cserébe viszont kedvező az árfekvés. Az aprósütiket kilóra árusítják, a nagyobbakat darabra. Két diós csigát kértem a kávé mellé, amíg vártam a vonattal érkező barátnőmre. Hogy mennyi volt a diótartama, azt nem tudom, de a 100%-tól messze állt. A tészta külseje száraz volt, belül viszont jó.
2 kerek állópult van a büfé előtt, a szerencséseknek jut itt hely. A szendvicseket nejlonba csomagolva árusítják, ez nem szimpatikus megoldás a számomra, még ha praktikusnak tűnik is.
Határeset, hogy ajánlanám-e. A retró utasellátóhoz képest még mindig inkább ez.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (7)
TRIO Pizza & Fornetti - Nyugati Pályaudvar Budapest - EgyébTRIO Pizza & Fornetti - Nyugati Pályaudvar Budapest - EgyébTRIO Pizza & Fornetti - Nyugati Pályaudvar Budapest - Külső képTRIO Pizza & Fornetti - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/italTRIO Pizza & Fornetti - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/italTRIO Pizza & Fornetti - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/italTRIO Pizza & Fornetti - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/ital

TRIO Pizza & Fornetti - Nyugati Pályaudvar további értékelései

2019.06.06a párjával
A Nyugati pályaudvaron a vágányok előtt található ez a büfé, ami a többi Trio Pizzától eltérően édes süteményeket is árul. Az utóbbi időben többször utaztam vonattal, és néhányszor megkívántam a kínálatot. A pizza a lánc többi egységéhez hasonló egyszerű, olcsó pizzaszelet, még elfogadható...
Népszerű szállások a környéken
Sungarden Hotel Siófok - Aranyifjaké a SunGarden
Aranyifjaké a SunGarden
2024.10.18-ig
Sungarden Hotel Siófok
84.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
05.31-09.08.
Világos Hotel Balatonvilágos
33.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval