Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Halász Jutkát neeeeeee!!!

Trófea Grill Étterem - Király utca BudapestTrófea Grill Étterem - Király utca Budapest a térképen

2016. decemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nemrégiben írtam értékelést az étteremlánc Szerémi úti étterméről, a Király utcait legjobban úgy tudnám jellemezni, hogy ennek a kisöccse, az étterem méreteiben és a kínálatban is.
Az előétel kínálat kevesebb, és kedvencemet, a tatárbifszteket itt kis köpet adagokban teszik ki, ami gyorsan elfogy, háromszor kellett kimennem "vadászni", mire sikerült szereznem egy adagot.
A levesek és készételek kb. ugyanaz, mint a Szerémi úton, viszont olyan sok extra különlegesség (helyben sült kenyerek, sókéregben sült lazac, frissen facsarható narancslé, stb.) nincs, mint a nagy testvérnél. A frissen süttethető dolgok választéka elég nagy, a pizza korrekt.
Amit nem értek: ide ugye fix időpontra kell helyet foglalni, és meghatározott ideig lehet maradni. Viszont azt láttam, hogy a bejáratnál áll egy "vendégfogó" ember, és ajánlgatja a járókelőknek az éttermet, néha sikerül is egy-egy vendéget becsábítania. Na de nekik hogy van az étkezési idő?
Mi pl. fél 12-től 2-ig voltunk, akit 1 órakor csábítanak be az utcáról, annak hogy alakul a "turnusideje"? Vagy nekik nincs, csak az előre helyet foglalóknak?
A másik, amiről már a Szerémi úti helynél is megemlékeztem: értem én, hogy ez születésnapozó hely, no de mi a túróért kell már egy ebéd alatt az étterem összes vendégének full hangerőn tízszer meghallgatni Halász Jutka Boldog születésnapot című örökbecsűjét? (A Király utca hangerőben talán még felül is múlta, a Szerémi utat, lehet azért, mert kisebb a helyiség és jobban visszahangzott.)
Amikor már vagy ötödször kellett megszakítani a társaságunk beszélgetését Jutka néni 200 decibelen nyomatott nótája miatt, kicsit kezdtünk idegesek lenni. De úgy tűnik nem csak mi, mert a szomszéd asztalnál egy csávó meg a pincérnek tett hangos és itt nem idézhető megjegyzéseket, hogy mit csináljanak Jutka nénivel.....:)
Miért nem lehet ezt a számot csak a születésnapozóknak lejátszani, ha az a kényszerképzete a Trófeásoknak, hogy enélkül nem lehet születésnapozni?
Talán kellene csinálniuk "Halász Jutka mentes napokat", amikor garantálják a vendégeknek, hogy nem kezdik el egyszer sem bömböltetni dobhártyarepesztő hangerővel Halász Jutkát....:)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Trófea Grill Étterem - Király utca további értékelései

2023.10.28barátokkal
Szörnyű
Barátom születésnapját ünnepeltük. Életem egyik legrosszabb élménye. Érkezésünkkor egy külföldi társaság ököllel ütötte a bejárati ajtót. Később egy csapatot ültettek mellénk akik behoztak egy üveg royal vodkát és totál részegre itták magukat majd az asztal alá hánytak. Mindeközben a...
2023.05.02családjával
Kiváló
Gyermekeim leptek meg ezzel a vacsorával az 50. szülinapomra. És valóban igazi meglepetés volt, mert nem számítottam erre a külön ajándékra. Egy kiváló fürdőzés után jöttünk ide. Maga a hely nem túl nagy, de a választék, a személyzet kiszolgálása, szíve, még a rohanásban is annál nagyobb. Kicsit...
2022.08.25csoporttal
Kiváló
Keresztelőre voltunk hivatalosak és az Étterem adott otthont a megvendégelésnek. Nagyon sokféle étel, finomabbnál finomabbak, az előételtől kezdve a desszertekig minden megtalálható volt. Nagyon kedvesen az asztalon kis falatkákat, frissen sült pizza kóstolót kínáltak, friss limonádéval. A...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Ébredj, Balaton!
Ébredj, Balaton!
2024.05.17-ig
Prémium Hotel Panoráma Siófok
85.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
91.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással