Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Húsvét >>  |  Pünkösd >>  |  Balaton >>  |  Nyaralás >>

Trófea Grill Étterem - Újbuda Budapest értékelése
47. helyezett a 4308 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
7 szállásértékelés 121 városban járt
514 étteremértékelés 284 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Rehabilitáció

2021. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. március 26.
Bevallom, korábban nem voltam valami jó véleménnyel az újbudai Trófeáról, valahogy úgy tűnt, hogy alaposan eltérő közeg attól, amit én jó étteremnek tartok, különösen az odajáró közönség taszított, de most ezt vissza kell szívnom. Járvány van, innen meg onnan is rendelünk néha ebédet, a Trófea magasan vette az akadályt és a léc fölött ugrott messze verve a többieket. Az ár-érték arány is kitűnő. Ettünk sokkal igényesebben előállított ételeket is másoktól, sokkal drágábbat, de sokkal kevesebbet is. Itt semmi sem különleges, viszont megbízhatóan, egyenletesen jó. Nagyon jó! Kifogástalan ízek, remekül csomagolva, sőt, a csomagolás, lefóliázás a legjobb az általamm ismertek közül, nagyon jó az internetes felület, nagyon széles a választék, átlátható, megbízható, a futár percre akkor jön, amikorra kérjük és immár sokadszorra! Meghökkentő módon mindig marad is az ebédből vacsorára is. Ma kétszemélyes tálat kértünk, egy hús- és köretdombot kaptunk, félelmetes mennyiséget! Szóval, itt javítanom kell a megítélésen, ez dupla ötös, bizony!

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Ugor felhasználót?    Igen

Trófea Grill Étterem - Újbuda Budapest
Cím
1117 Budapest
Hauszmann Alajos u. 6/b

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. június 20.
Hihetetlen, hogy a presszó kávéhoz nincs tejszín, csak tejet tud hozni a pincérnő. Ez igaz? Egy Trófea-grillben, a cukrászda tőszomszédságában nincs tejszín???? + Számlázáskor túlszámoltak. Szerencsére annyival, amennyi borravalót szántam.

2019. szeptember 6.
Először is szeretem a Trófea éttermeket ezt nem árt tudni..azonban ez a hely választékban alul múlja mondjuk a Visegrád utcait, grill ételek közt pl hal csak egy féle van. A szusi válogatás ugyan jó de talán ez az egyetlen előnye a helynek. A személyzetet illetően a pincérrel nem volt baj,...