Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Távetetés

Trófea Grill Étterem - Újbuda BudapestTrófea Grill Étterem - Újbuda Budapest a térképen

2023. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. január 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ma megint Trófea házhozrendelést találtunk ki, szóval, ezért korlátozódik a tapasztalat csupán a lehetséges opciókra. Megrendelés tegnap történt, negyedórás beállítással ma, kora délutánra. Fizetés előre átutalva. Bablevest találtam ki magamnak, azután rántott csirkemájat majonézes burgonyával. Nejem is, csak ő rántott halakkal kérte ezt. Futár időben jött, rendes volt, meg is érdemelte a magánkitalált szerívdíjat. Csak az volt a bökkenő, hogy evés közben derült ki, hogy a halhoz hiányzik a majonézes burgonya... telefon, elnézést kértek, és valóban 10 perc leforgása alatt megérkezett egy szükségesnél nagyobb doboz burgonya kárpótlásul. Mit mondjak... mindenki tévedhet valamennyit, és ha jól végzi dolgát, gyorsan korrigálja is a tévedést. Itt most ez történt. Nem vitatkoztak, azonnal cselekedtek. Az ára az egésznek, úgy érzem, egy kicsit több volt, mint amit hasonló ebédeknél fizettem, de őszintén megmondom, már nem tudom követni az inflációt, mi jogos, mi nem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Trófea Grill Étterem - Újbuda további értékelései

2022.08.14barátokkal
Kiváló
Július közepén itt tartottam a névnapomat.Először jártunk ebben az étteremben de nagyon tetszett minden. Azóta már voltunk megint egy alkalommal ami nagyon jól sikerült. A kiszolgálás remek, és az ételek is nagyon finomak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2021.10.23a párjával
Kiváló
Mindenkinek csak ajánlani tudom, ízletes, bőséges ételek és desszertek. A pincérek udvariasak , kedvesek. Születésnapkor meglepetés torta.
2021.03.26a párjával
Kiváló
Bevallom, korábban nem voltam valami jó véleménnyel az újbudai Trófeáról, valahogy úgy tűnt, hogy alaposan eltérő közeg attól, amit én jó étteremnek tartok, különösen az odajáró közönség taszított, de most ezt vissza kell szívnom. Járvány van, innen meg onnan is rendelünk néha ebédet, a Trófea...
Népszerű szállások a környéken
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
94.464 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
129.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
95.030 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval