Bagatel: Karácsonyi családi ebéd idén kissé máshogy/máshol. - Trófea Grill Étterem - Zugló Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Trófea Grill Étterem - Zugló Budapest értékelése
5. helyezett a 3915 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
4 szállásértékelés 10 városban járt
8 étteremértékelés 1 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Karácsonyi családi ebéd idén kissé máshogy/máshol.

2018. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. január 6.
Idén egy ponton másképpen oldottuk meg a nagy, karácsonyi, családi összejövetelt. A második nap délután a zuglói Trófea Grill étteremben foglaltattunk nyolcunknak asztalt.
Régen már jártunk itt, tudtam, hogy mekkora a hely belső tere. Amire nem voltam felkészülve az a tömeg. Sehol nem láttam üres széket az egész étteremben. Sőt, ha valaki hamarabb befejezte az étkezést és távozott, 5 percen belül már jött is valaki a helyére. Sok család, baráti társaság gondolkodott hasonlóan ezen a napon.
Az ételek a szokásos magas szintű kulináris élményt nyújtották. Az étterem odafigyelt az ünnepekre is, nem csak a karácsonyra, de az eljövendő szilveszterre is, így találhattunk a pultokon töltött káposzta, halakat különböző formában, lencsét salátaként és a desszertek között mákos gubát. Számomra az egyik legfinomabb különlegesség a lazac-tortaszelet volt. Előfordult, hogy egy-egy étel kifogyott vagy előkészített hús elfogyott. S bár a grill részlegnél sokat kellett sorban állni, de még így is megérte az a 15 perc.
Degeszre ettük magunkat és boldogan pihegve léptünk ki az étterem ajtaján, azzal a tudattal, ha tudunk, ide visszatérünk. Csak gratulálni tudok az étteremnek a 2018-as Superbrands díjhoz. És ha elfogadnak egy jó tanácsot ahhoz, hogy a következő évben is megnyerhessék: A cukorbetegek nem csak gyümölcsöt és gyümölcsös kosárkát ehetnek desszertnek.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok:
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Bagatel felhasználót?    Igen

Trófea Grill Étterem - Zugló Budapest
Cím
1145 Budapest
Erzsébet királyné útja 5.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. január 5.
Szavakkal leirhatatlan. Minden frissen készült.Svédasztalos korlátlan fogyasztás. Gigantikus választék. Egyszerüen nem lehet rosszat mondani rá. Talán a legjobb étterem ahol valaha jártam. A bent eltölthető idő pedig bőven alkalmat ad arra hogy kétszer is jóllakjon az ember.A pincérek profik...

2018. szeptember 13.
Nagyon kedves ismerősöm hívott meg ide,jó választás volt tőle . Az ételválaszték szuper akárcsak az ízek. Folyamatosan töltötték a tálakat, ügyeltek, hogy semmiből ne legyen hiány.Diétásokra is gondolnak A pincérek figyelmesek és nagyon gyorsak. Az ajándékba kapott születésnapi torta pedig finom...

2018. február 27.
Kellemes és hangulatos hely. Az ételek sokasága és látványa az ízlelőbimbónkat megbolondította. Az ételek nagyon ízletesek és változatosak. A tálalás igényes, gusztusos. A pincérek barátságosak, kedvesek, figyelmesek. Ár-értékarány rendben. A hangulat felejthetetlen. Másoknak is szívesen ajánlom.