Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az új cukrászda jól trombitált

Trombitás Cukrászda BudapestTrombitás Cukrászda Budapest a térképen

Kiváló 2018. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Idei nyitású cukrászda a 13. kerületben, Újlipótváros és Vizafogó határán, a Dózsa György úti M3 megálló közelében. Egy kis kioszk-szigetet alakítottak itt ki még a 70-es években, amikor a környező lakótelepek épültek, az ABC-n kívül egy rissz-rossz kínai étterem van mellettük, illetve mögöttük egy elég nagy parkoló (fizető övezet hétköznap 6 óráig).
A cukrászdát a megnyitást követően nem sokkal egyre többen dicsérték a kerület lakói közül. Nem is alaptalanul!
A kínálatban a Daubner Cukrászda több finomsága is mintha visszaköszönne, aztán kiderült, ez nem a véletlen műve, hanem a cukrászmester jó pár évig a neves cukrászdában dolgozott, de most úgy gondolta, saját lábára állva saját vállalkozást indít.
Tetszetős a berendezés, púderszínek, kicsit vintage, babaszobás, szalon jellegű, de nem fordul át giccsbe, inkább szolidan képviselik ezt a romantikus, tradicionális vonalat. A sütemények tekintetében szintén a klasszikusokat készítik, szerintem remek, bőven átlagon felüli minőségben és barátságos árfekvésben.
A sütemények, tortaszeletek többségükben 400 Ft körüli árfekvésben kaphatóak, átlagosnál valamivel nagyobb méretűek, de vannak ennél olcsóbb desszertek is. Többféle rétes, sajtos rúd, pogácsa, szilvás papucs, diós és mogyorós puszedli (4100 Ft/kg), ez utóbbi aprósütemények kilóra kimérve. Ezekből is többet kóstoltunk már, mind finomak voltak, és mivel frissen készültek, itthon még több napig élvezeti értékvesztés nélkül lehetett fogyasztani.
A parfé torták választéka is meggyőző. A fiam névnapjára itt vettük a parfétortát karamella-csoki-vanília ízesítésben. A pontos ár a súlyától függ, 2600 Ft egy kiló. A kb. 8-10 személyes parfétorta több mint 2 kilós volt. Frissen készítették a mi íz-összeállításunk szerint és ráadásul aznapi rendelés volt (kicsit későn kapcsoltunk...)
A fagylalt nem kimagasló, de az átlagot hozza és nem állománynövelő zsír ízű, egy gombóc 200 Ft, ami szintén elég versenyképes ár.
A kávét is kóstoltam már, hagyományos olasz pörkölésű kávét főznek, finom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (46)
Trombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - EgyébTrombitás Cukrászda Budapest - EgyébTrombitás Cukrászda Budapest - EgyébTrombitás Cukrászda Budapest - EgyébTrombitás Cukrászda Budapest - EgyébTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - BelsőTrombitás Cukrászda Budapest - BelsőTrombitás Cukrászda Budapest - BelsőTrombitás Cukrászda Budapest - BelsőTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - BelsőTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Külső képTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - Étel/italTrombitás Cukrászda Budapest - BelsőTrombitás Cukrászda Budapest - Külső képTrombitás Cukrászda Budapest - Külső kép

Trombitás Cukrászda további értékelései

2023.02.10egyedül
Gyenge
A mai napon vásároltam - többek között - barackos-túrós szeleteket,amelyekben a túró keserű volt. Nagyot csalódtam. Nagyon drágák a sütemények,nem lenne szabad,hogy előforduljon. Sajnos azt kell mondanom,hogy senkinek nem ajánlom ezt a cukrászdát.
2020.11.14egyedül
Időről időre érdemes szerintem a már korábban értékelt helyekről adni frissebb információt, beszámolót. A Trombitás Cukrászda azon helyek közé tartozik, ahová 1-2 havi rendszerességgel be szoktunk nézni, sütemény beszerzése céljából. Most a koronavírus járvány 2. hullámában a szigorú...
2018.11.03gyerekekkel
Kiváló
Közösségi oldalon hívták fel a figyelmemet erre a helyre, ahová saját elhatározásból nem tértem volna be, pedig rendszeresen járunk erre a gyerekekkel is. Az esküvői tortánk és pár kedvencünk a más cukrászdából [moderálva - a szerk.] származik, így nagyon örülök, hogy közelebb jöttek hozzánk....
Népszerű szállások a környéken
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval