Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Téli Zaj 1. este

Turbina Kulturális Központ BudapestTurbina Kulturális Központ Budapest a térképen

2021. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. január 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A közelmúltban Józsefvárosban új szórakozóhely nyílt Turbina néven, amely egyfajta multi-kulti, összművészeti központként üzemel. Egy fesztivál első napi rendezvényére érkeztünk, a 4-6 villamosról a 32-esek terénél/Baross utcánál szálltunk le, innen kellett egy kicsit gyalogolni. Az épület kívülről egy kissé lepusztult, romkocsmás hangulatú, de voltaképpen belül is ilyen. Az emeleti részen modern, kortárs időszakos kiállítások láthatóak, valamint itt van egy nagyobb, kényelmes kávézó, ahol le is lehet ülni, na ide majd még tervezek visszatérni napközben, amikor nem lesz fesztivál. Talán itt enni is lehet valamit...
A földszinti rész zegzugos, a félhomály/sötét miatt nehéz az eligazodás. Érdemes lenne kis térképet, vagy útbaigazító nyilakat kitenni, hogy mi merre van. Az épület középső részén található a belső udvar, amelyből egy részt lekerítettek a dohányzók számára. Ezzel szemben található az egyik italpult, továbbá van egy másik is a nagyobbik koncertteremben. Ugyanis 2 helyszínen zajlottak a zenei események, de az egyik terem elég szűkös, kicsi volt e célra. A pultoknál ételt nem láttam. Bankkártyával lehetett fizetni a pultoknál. viszont a bejáratnál a belépőt csak készpénzzel lehetett kiegyenlíteni. A belépéshez kértek védettségi kártyát.
Üdítőben a Pepsi-család kis üveges termékeit kínálják, 480 Ft (2,5 dl), az italok hűtése kitűnő volt. A bárpult személyzete egy kissé szétszórt, be vannak lassulva, inkább nem akarom tudni, hogy mitől. A belső udvaron elég durva fűszag terjengett.
Amúgy a pultban kommersz italokat kínálnak, én Jégert ittam szokás szerint, fogalmam sincs, mennyibe került, mert nem én fizettem.
Összességében nem rossz a hely, de nem igazán az én világom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (4)
Turbina Kulturális Központ Budapest - Külső képTurbina Kulturális Központ Budapest - EgyébTurbina Kulturális Központ Budapest - EgyébTurbina Kulturális Központ Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval