Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Olcsó kaja, bő választék

Új-Házi Vendéglő BudapestÚj-Házi Vendéglő Budapest a térképen

2015. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. október 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy szép napsütéses napon (10.28), késő déli ebédünket fogyasztottuk el a helyen. Véletlenül találtunk a helyre, a körúton kerestünk abrakolni valót. Már-már a Westendbe fordultunk volna, de jól tettük, hogy kipróbáltuk. Elég szűk az étterem, hátrafelé mély, kb. 3 szintes, a szintek közt 3-4 lépcső. Biztos megvan az oka a kialakításnak. Kellemesen van berendezve, harmonizáló színekkel, képekkel a falon. Csak néhány lámpa égett ki, kitudja mikor.
1 órád van a helyen ebédelni, all you can eat. 3 féle meleg és egy gyümölcsleves volt - ezt próbáltam ki: szilvaleves. Nagyon jól sikerült és jó fahéjas volt. Főételeket megpróbálom felsorolni: töltött burgonya, zöldborsós fasírtgolyó, marhapörkölt, rántott sajt, rántott gomba, brassói, disznótoros (kolbász, véres- és májashurka), valami másik pörköltféle. Köretnek rizs, tarhonya, pirított krumpli. kb. 6 féle savanyúság volt, valamint kétféle desszert.
A tisztaságról vegyes kép alakult ki bennem. A pincér szólt, hogy egy négyszemélyes asztal felszabadult, mehetünk oda, mindjárt jön letakarítani. Tényleg jött takarítani, ugyanakkor egy szalvéta az asztalok között negyed óráig hevert, egyik pincér sem hajolt le érte, én vettem fel. A mellékhelyiség a forgalomhoz képest tisztának mondható.
Az ételek ízletesen voltak elkészítve, egyikünknek sem kellett utána fűszerezni. A rántott sajt szerintem trappistából volt, ehető kategória (vszeg Aro termék). A töltött krumpli és a fasírt friss volt, a brassói nem. A véres hurka nekem borsos volt, de elfogyott.
A pincér az elején, ahogy mondtam takarított, aztán nem sokat foglalkoztak velünk. Meg sem kérdezték, kérünk-e inni - így az átlagárat ital nélkül írtam. Csendesen szedegették le az asztalokat.
Úgy gondolom ár-érték arányban verhetetlenek, megszokott ízekkel. Ajánlom mindenkinek - a gourmanokon kívül.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:

Új-Házi Vendéglő további értékelései

2022.02.02egyedül
Átlagos
A Nyugati térnél évek óta működő svédasztalos, kifejezetten az olcsóságra, egyszerűségre törekvő étkezde. Tehát annak ellenére, hogy svédasztalként van hirdetve, ne egy valódi bőségszarura asszociáljon senki, a talán legismertebb hazai láncot (T.) meg sem közelíti a választék és a színvonal, bár...
2019.04.14a párjával
Kiváló
Megfordultam már itt párszor, ma is betértünk (szombaton). Kedves, normális kiszolgálás, tiszta mellékhelyiség, megfelelő izű, hőmérsékletű ételek, ár-érték arány kiváló. Egy óra fogyasztás 1350 Ft a belváros közepén. Levesek, főételek, savanyúság, desszertek.Az üdítők, ásványvizek 300 Ft-ba...
2019.04.02barátokkal
Kiváló
Nagyon jó helyen található, fix áras, svédasztalos étterem. Az étterem jellegéhez képest nagyon tiszta. Korrekt áron tartalmas, jó ételeket ehet az ember. Megfelelően nagy a választék (levesek általában 3 féle, köretek 3-4 féle minimum, húsok szintén 3-4 féle, egytálételek, savanyúságok, saláták,...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Nyári ajánlat
Nyári ajánlat
07.01-08.31.
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
272.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Nyugdíjas pihenés
2024.12.06-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
68.272 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.01-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással