Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A spanyolok vegyesboltja

Ultramarinos Martinez BudapestUltramarinos Martinez Budapest a térképen

Kiváló 2023. márciusban járt ittÉrtékelt: 2023. április 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Közelmúltban megnyitott autentikus spanyol tapas bár, borozó és delikátesz a XI. kerületben, a Batók Béla úton. Már az ajtóban megragadott a különleges, sajátos hangulat. A bal oldali pultban mindenféle illatos húsok, sajtok, sonka, szalámi, olívabogyó, kis szendvicsek, falatok, ceviche. A jobb oldalon a kassza és az italpult van, majd innen tovább lépve egy következő, hátsó terembe, egy kis borkuckóba érkezünk. A plafonig érő polcokon számtalan spanyol bor és pezsgő sorakozik.
A mindössze egy lapnyi étlapon felvágottas tálak (450-3200 Ft/tétel), sajttálak (540-720 Ft/tétel), három féle saláta: orosz tonhalsaláta, articsókás tonhalsaláta (1700 Ft), tenger gyümölcsei saláta (2700 Ft), tengeri finomságok: szarella, Szent Jakab fésűkagyló, feketekagyló, makréla; mellé kovászos kenyér, pirított kenyér, olívabogyó válogatás, koktélparadicsom, savanyított paprika válogatható. Egy kicsit kaotikus volt a kiszolgálás és az eligazodás, mivel a személyzet tagjai nemigen beszéltek magyarul, sőt egyikük még angolul sem, csak spanyolul. De mindenki segítőkész, támogató, lelkes volt. Idehaza kevéssé ismert spanyol söröket is kóstolhatunk, nemcsak borokat, illetve 6 féle Sangria (1800-2700 Ft), illetve 3 féle Cava közül is válogathatunk.
Olívabogyó válogatást kaptam, és két féle nyársat választottam (szardellás, articsókás, illetve uborkás, olívás), valamint sajtos-mézes mini szendvicset.
Érdemes ide nagyobb társasággal érkezni és sokfélét kóstolgatni.
Az árak elég magasak, szóval a társaság mellé érdemes vastag pénztárcát is hozni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
Ultramarinos Martinez Budapest - Étel/italUltramarinos Martinez Budapest - Étel/italUltramarinos Martinez Budapest - Étel/italUltramarinos Martinez Budapest - MosdóUltramarinos Martinez Budapest - MosdóUltramarinos Martinez Budapest - Külső képUltramarinos Martinez Budapest - Étel/italUltramarinos Martinez Budapest - Étel/italUltramarinos Martinez Budapest - BelsőUltramarinos Martinez Budapest - Étlap/itallapUltramarinos Martinez Budapest - Étlap/itallapUltramarinos Martinez Budapest - BelsőUltramarinos Martinez Budapest - BelsőUltramarinos Martinez Budapest - Étel/italUltramarinos Martinez Budapest - Étel/italUltramarinos Martinez Budapest - Étel/italUltramarinos Martinez Budapest - BelsőUltramarinos Martinez Budapest - BelsőUltramarinos Martinez Budapest - Egyéb

Ultramarinos Martinez további értékelései

2023.04.12egyedül
Kiváló
Olvastam itt, hogy van és milyen, aztán meg bambultam, hogy nem is rémlik, hogy láttam volna... hát ha egyszer annyira új, akkor lehet. Délután 5-kor nyit, korábban jártam arra, azt a fél órát meg elmászkáltam a környéken. Pontban 17 órakor ajtót nyitnék. Semmi. Zárva van. De sietett oda a koma,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
51.100 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.02-ig
Hotel Yacht Siófok
32.691 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval