Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A második Vaj

Vaj - József Attila utca BudapestVaj - József Attila utca Budapest a térképen

2024. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. május 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az első Vaj, avagy Vajbirodalomnak a nyitást követően nagy rajongója voltam, a helyszín szintén sokan mások zarándokhelyévé vált a Rákóczi tér sarkán. A nagy népszerűség okán a Vaj-csapat a bővülés útjára lépett, és a Deák tér közelében megnyitották a 2. egységüket. Szerintem ez a helyszínválasztás is nagyon jól eltalált, nagy forgalmú, és itt a külföldi vendégek is tömeges számban fordulnak elő. Hiába csak egy pékség, hétvégén asztalfoglalás szükséges és ajánlott, főleg, ha nagyobb társasággal mennénk. A kézműves pékség számtalan izgalmas és finom, édes és sós péksüteményt készít, továbbá a kávé is kitűnő. Igaz, hogy valódi vajjal dolgoznak - nomen est omen - de nincs már náluk 1000 Ft alatti péksüti.
Nagy volt a tumultus és a hangzavar, a pultnál kellett rendelni, fizetni csak a végén, a kávéra pedig elég sokat kellett várni. Az árak átlag felettiek. A cappuccino 1290 Ft, a sonkás croissant szendvics 1990 Ft. Kötelező szervizdij nincs. Az elkészült kávét és a szendvicset kihozták az asztalhoz. Már csak egy bárszékes asztalnál volt szabad hely, ami a rendelőpult közelében volt, egy forgalmas és zajos helyen. Kitűnő Zhao Zhou teákat kínálnak (1650 Ft). A péksütiket kívül csinos süteményeket is kínálnak brutális árazással (2790 Ft-os szeletárak!).
A beltér trendi, nagy belmagassága tágasságot enged, sok zöld növény van, de az asztalok nagyon sűrűn vannak elhelyezve, összeérnek a társaságok. Közel sem hibátlan össz-élmény, ez nálam most 4 pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (18)
Vaj - József Attila utca Budapest - Külső képVaj - József Attila utca Budapest - Külső képVaj - József Attila utca Budapest - Étel/italVaj - József Attila utca Budapest - Étel/italVaj - József Attila utca Budapest - Étel/italVaj - József Attila utca Budapest - Étel/italVaj - József Attila utca Budapest - BelsőVaj - József Attila utca Budapest - Étlap/itallapVaj - József Attila utca Budapest - Étel/italVaj - József Attila utca Budapest - BelsőVaj - József Attila utca Budapest - Étel/italVaj - József Attila utca Budapest - Étel/italVaj - József Attila utca Budapest - Étel/italVaj - József Attila utca Budapest - MosdóVaj - József Attila utca Budapest - MosdóVaj - József Attila utca Budapest - BelsőVaj - József Attila utca Budapest - Étel/italVaj - József Attila utca Budapest - Külső kép

Vaj - József Attila utca további értékelései

2024.06.13a párjával
A második Vajban, a Vaj Sas-ban, ahogy magukat nevezik, melynek olyan jelmondatait írták ki az utcafrontra, mint hogy "kenyérre kenünk" vajban fürösztünk, a minap jártunk. Két éve még más néven működött itt egy hasonlóképpen jól kitalált egység, nem sokáig bírták. A Vaj jelmondatai jók, ezt...
Népszerű szállások a környéken
Dráva Hotel Harkány - Pihenő napok
Dráva Hotel Harkány
95.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Legjobb ár
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!