Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Közel a tökéleteshez

Vakvarjú Csónakház BudapestVakvarjú Csónakház Budapest a térképen

Kiváló 2019. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. december 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Fenyegető iramban növekvő évszámaim újbóli gyarapodásáról emlékeztünk meg idén is, a szóban forgó vendéglátóipari egységben.
A hely közel járt a teltházhoz, de így is azonnal asztalunkhoz vezetett egy igen udvarias pincér, még arra is ügyelt, hogy kislányunk örömére a gyerekek számára berendezett sarok közelében telepedjünk le. Az asztalon színező, kréta, sőt, olyan papír alátét is található, amelyre rá van írva, hogy nyugodtan firkáljon rá a vendég, vagy akár üzeneteket is hagyhat hátra a vezetőség számára, akik majd megszívlelik azokat.
Azonnal érkezett egy másik fiatalember, aki a kívánt italok után érdeklődött. Külön pálinka lap is van, nosza, rögtön, mint hazafelé nem vezető ünnepelt, rögtön rácsaptam egy 60 százalékos barackpárlatra. Hozzá a ház saját kézműves söre, szomjat oltandó, literes korsóban.
Feleségem parmezános paradicsomlevest rendelt, majd libacombot, ehhez a párolt lila káposzta pépesítve jár, mellé aszaltszilva lekvár, nagyon jól nézett ki. Magam adventi halászlével nyitottam, majd csülkös pacalpörkölt következett dödöllével. Kislányunk rántott halrudacskák fogyasztásával tört a gasztronómia magaslataira.
A hangulat remek, a rendelt ételek hihetetlen hamar az asztalon vannak, talán túl hamar is, alig jutott idő beszélgetésre, kis ücsörgésre, no de ez igazán ne legyen már panasz.
A pincérek mindvégig vidámak, izlésesen viccesek és profik voltak. Talán az étlap egy kissé letisztult, én jobban szeretem a vaskos, sok oldalas étlapokat, nagyobb választékot, de így is remek fogásaik vannak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Vakvarjú Csónakház további értékelései

2023.08.27
Kifejezetten népszerű étterem XX. kerület Pesterzsébet Gubacs városrészében, a Dunapart közelében, a sétányon. A Vakvarjú "család" szintén sikeres egysége. Hangsúlyozottan írom a népszerűséget, ami egyúttal azt is eredményezi, hogy sok asztala és nagy alapterülete ellenére is nagyon zsúfolt,...
2023.07.31gyerekekkel
Kiváló
Ebédelni voltam a családommal a Vakvarjú Csónakházban. Gyönyörű helyen van a Duna-parton. Tiszta kultúrált környezet Udvarias, gyors kiszolgálásban volt részünk! Az ételek ízletesek és bőségesek voltak Csak ajánlani tudom!
2022.11.13családjával
Átlagos
Az ember étteremben nem reklamál, hanem egyszerűen nem megy oda többet. Én azért menni fogok, mert a hely tetszik, a kiszolgálás kiváló volt. Félve hozakodok elő ezzel, de az asztalnál négyünk egybecsengő véleménye szerint a Márton-napi finomságok között felszolgált libamáj inkébb kacsamáj...
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval