HakapesziM: Közel a tökéleteshez - Vakvarjú Csónakház Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Vakvarjú Csónakház Budapest értékelése
2. helyezett a 4485 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 9 városban járt
13 étteremértékelés 3 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Közel a tökéleteshez

2019. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. december 16.
Fenyegető iramban növekvő évszámaim újbóli gyarapodásáról emlékeztünk meg idén is, a szóban forgó vendéglátóipari egységben.
A hely közel járt a teltházhoz, de így is azonnal asztalunkhoz vezetett egy igen udvarias pincér, még arra is ügyelt, hogy kislányunk örömére a gyerekek számára berendezett sarok közelében telepedjünk le. Az asztalon színező, kréta, sőt, olyan papír alátét is található, amelyre rá van írva, hogy nyugodtan firkáljon rá a vendég, vagy akár üzeneteket is hagyhat hátra a vezetőség számára, akik majd megszívlelik azokat.
Azonnal érkezett egy másik fiatalember, aki a kívánt italok után érdeklődött. Külön pálinka lap is van, nosza, rögtön, mint hazafelé nem vezető ünnepelt, rögtön rácsaptam egy 60 százalékos barackpárlatra. Hozzá a ház saját kézműves söre, szomjat oltandó, literes korsóban.
Feleségem parmezános paradicsomlevest rendelt, majd libacombot, ehhez a párolt lila káposzta pépesítve jár, mellé aszaltszilva lekvár, nagyon jól nézett ki. Magam adventi halászlével nyitottam, majd csülkös pacalpörkölt következett dödöllével. Kislányunk rántott halrudacskák fogyasztásával tört a gasztronómia magaslataira.
A hangulat remek, a rendelt ételek hihetetlen hamar az asztalon vannak, talán túl hamar is, alig jutott idő beszélgetésre, kis ücsörgésre, no de ez igazán ne legyen már panasz.
A pincérek mindvégig vidámak, izlésesen viccesek és profik voltak. Talán az étlap egy kissé letisztult, én jobban szeretem a vaskos, sok oldalas étlapokat, nagyobb választékot, de így is remek fogásaik vannak.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni HakapesziM felhasználót?    Igen

Cím
1203 Budapest
Vízisport u. 12-18.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. május 23.
Fantasztikus hangulat, tökéletes kiszolgálás, az ételek kifogástalanul finomak. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy meghitt ebédre, vagy vacsorára vágyik.

2020. január 14.
Az étterem közvetlenül a Duna-parton van. A helyfoglalás nem ment egyszerűen, de sikerült. Az étterem belül kellemes, barátságos, a gyereksarok miatt különösen kedvelt a kisgyermekes családok körében is. Az ételek, desszertek, finomak, és ízletesek voltak. Az omlós marhaszegy nem volt omlós. A...

2019. november 25.
Hangulatos, gyönyörű étterem a Kis-Duna partján. Az ételek nagyon ízlésesen, szépen vannak tálalva, a kiszolgálás kedves figyelmes. Mindennel igazán elégedettek voltunk az ételeken kívül, amik sajnos kisebb-nagyobb csalódást okoztak. Sokkal jobbra számítottunk a látvány alapján. Az egyikünk hala...