Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Köszönöm, de újra nem...

Vakvarjú Étterem - Újlipót BudapestVakvarjú Étterem - Újlipót Budapest a térképen

Átlagos 2017. októberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. október 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sosem voltam még Vakvarjú étteremben, bár tudom, nagyon menőnek számítanak, és mit hagytam ki, bla...ha viszont ez a sztenderd, akkor nem is leszek újra.
Üzleti ebédre mentünk heten egy mezei kedden, és tele volt az étterem. Belsőre, enteriőrre rendben volt, és látszik, hogy van marketinges az irodája asztalánál, viszont nagyon zajos a hely.
Egy kellemes box-szerű részen kaptunk asztalt hátul, elszeparálva, ami jó volt, mert elkülönültünk a zsúfolt középső résztől.
Kértünk levest, jómagam tanyasi zöldborsó levest óriás vajas galuskával. Tanyasinak maximum attól számított, hogy beledobtak egy bőrös csirkeszárnyat és kisfazékban szervírozták. De ízre egy elsózott, mirelitborsós, amúgy jellegtelen ízű levest kaptam, az óriás 1 db galuska meg Liliputon annak nevezhető, de inkább egy bátrabb nokedliszaggatási hibának tűnt.
Ezután a főétel cheddar sajtos sertésszűz búzalepénybe göngyölve, salátaágyon volt. Az alá ágyazott saláta elment, de sokkal több salátaöntet kellett volna, hogy ne fulladjak meg a szikkadt tekercs-rágós hús-ragadós sajt kombótól.
Aki pisztrángot evett szintén úgy nyilatkozott, hogy nem futna neki még egyszer, aki csülköt evett, azt mondta sajnos nem finom se a hús, se a bajor káposzta alatta.
A Vakvarjú schnitzel-re nem volt panasz és a desszertekre sem, szépítés.
A kiszolgálás lassú volt, és szedett-vedett. A főételemet úgy hozták ki, hogy a levesem tányérja, egyebei még előttem voltak, gyakorlatilag mellé pakolták, és egy következő körben vitték el a dolgokat.
Szóval, most már elmondhatom, hogy voltam Vakvarjúban...és úgy nagyjából vége is a közös történetünknek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Vakvarjú Étterem - Újlipót további értékelései

2024.03.29családjával
Gyenge
Elegáns környezetben az európai trendnek megfelelő étlaphoz, viszonylag gyors és udvarias kiszolgálás párosul a középkategóriát meghaladó árakon. Gond a fizetésnél van, mert a kártya beolvasás elött a pincér a számla végösszegét nem közölte, csak annyit hadart el, hogy ugye hozzátehetem a 10 %...
2023.03.06a párjával
Szörnyű
Ünnepi vacsorára készültünk a párommal. Csalódás, csalódás hátán: A taknyos 20 év körüli pincér tegez, ami nem bántó, de érthetetlen, közel 80 éves vagyok....Rendelés: csülökpörkölt rakott krumplival. Egy tégla alakú hús, mely nyesedékből állt össze. Nem túl ízletes és alig langyos + egy barna...
2022.09.05a párjával
Kiváló
Nagyon finomakat eszünk mindig itt. Van már kedcenc ételünk, amit szerintünk itt készítenek a legjobban (tatárbeefsteak, rozé kacsamell, csokiszuflé). Remélem soha nem veszik le az étlapról! Ui.: még sokáig szeretnénk itt enni, ezért ha nem hiszitek menjetek el, nézzétek meg magatoknak Ti is :)
Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval