Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lazulós üzleti vacsora

Vakvarjú Étterem - Újlipót BudapestVakvarjú Étterem - Újlipót Budapest a térképen

Kiváló 2014. novemberben, üzleti partnerrel járt ittÉrtékelt: 2014. december 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évzáró üzleti vacsorán vettem részt meghívottként. A hely teljesen új, talán két hete üzemel, az étterem-hálózat új bástyájaként. Ehhez képest alig volt üres asztak, sőt, három nagy asztaltársaság is rendkívül jól múlatta az időt.
Nincs összehasonlítási alapom más Vakvarjúhoz képest, de amit itt láttam, meggyőzött. Amint hallottam, az egység a hálózat legnagyobbja (alapterületet illetve). Csili-vili étlap fotókkal, és nem becsapás, tényleg olyan az étel, mint a fotókon...
Ha valaki az est hangulatát akarja megalapozni, ital helyett (pedig az is van bőven - ajánlom a forralt bort, zseniális!) az étlapot olvasgassa, garantáltam mosolyra fakad, ugyanis humoros a megfogalmazás. Van pár idegen szó is, melyet csak erdélyiek értenek, de ez adja a sava-borsát számomra.
Udvarias és rendkívül gyors kiszolgálás, finom ételek a javából (hasonló lazacra San Franciscoból emlékszem).
Mindez abszolút megfizethető áron úgy, hogy levessel, főfogással és desszerttel egy főre 5ezerből bőségesen kijön a menü.
Összességében kellemes hely azoknak, akik vagy egy közeli kulturális esemény előtt/után, de egyszerű "betérőként" jóra vágynak. Van, aki ehhez 10% kedvezmény-kártyaval is rendelkezik, ezt nem tudom, hogyan lehet kiváltani.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Vakvarjú Étterem - Újlipót további értékelései

2024.03.29családjával
Gyenge
Elegáns környezetben az európai trendnek megfelelő étlaphoz, viszonylag gyors és udvarias kiszolgálás párosul a középkategóriát meghaladó árakon. Gond a fizetésnél van, mert a kártya beolvasás elött a pincér a számla végösszegét nem közölte, csak annyit hadart el, hogy ugye hozzátehetem a 10 %...
2023.03.06a párjával
Szörnyű
Ünnepi vacsorára készültünk a párommal. Csalódás, csalódás hátán: A taknyos 20 év körüli pincér tegez, ami nem bántó, de érthetetlen, közel 80 éves vagyok....Rendelés: csülökpörkölt rakott krumplival. Egy tégla alakú hús, mely nyesedékből állt össze. Nem túl ízletes és alig langyos + egy barna...
2022.09.05a párjával
Kiváló
Nagyon finomakat eszünk mindig itt. Van már kedcenc ételünk, amit szerintünk itt készítenek a legjobban (tatárbeefsteak, rozé kacsamell, csokiszuflé). Remélem soha nem veszik le az étlapról! Ui.: még sokáig szeretnénk itt enni, ezért ha nem hiszitek menjetek el, nézzétek meg magatoknak Ti is :)
Népszerű szállások a környéken
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
80.850 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval