Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sajnos a hely lesüllyedt.

Vapiano Étterem - MOM Park BudapestVapiano Étterem - MOM Park Budapest a térképen

Gyenge 2015. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Vapiano az egyik kedvenc helyem volt. Sajnos azonban a minősége romlott, minden téren. Némelyik szakács (aki még nem járt itt, az ember orra előtt készítik az ételt) úgy tűnik, hogy sértésnek veszi, hogy mertem rendelni, vagy épp azt, amit (pedig nem választok bonyolultat), valamint több alkalommal előfordult, hogy a tészta kicsit kemény maradt, valamint a szósszal nem volt rendesen összekeverve. Azért szerettem anno bele a helybe, mert láttam, hogy készül és mindig jól össze volt érlelve a tészta a szósszal, sosem maradt üresen sehol a tészta. Szerettem a friss bazsalikom leveleket rátenni, mostanság lekopasztott növények vannak, ha egyáltalán vannak. Múltkor a női mosdóban nem volt világítás a toaletten, akinek a mobilja nem adott fényt, sötétben végezhette a dolgát. A mosdó többször inkább koszos volt, mint tiszta. Az alumínium tálca csúnya, igénytelen hatást kelt. A salátán néha olyan kevés az öntet, hogy az ember csak legeli a zöldet. Desszertből egy kedvencem van, sosem csalódtam benne, ezt tudom elmondani a kávéról is (café latte). Fizetésnél szintén azt érzi sokszor az ember, hogy mekkora nyűgöt akaszt a szegény pénztáros nyakába ezzel. Kedves gesztus vagy elköszönés hiányzik. Röviden az ételek sokkal összecsapottabbak, mint megszoktuk, a szakácsok, pénztárosok sokszor flegmák, a hely nem túl tiszta (önmagához képest), a mosdó volt már átlagon aluli is.
Nem tudom nem megemlíteni a falon lévő "díszletet", helyes srácok, a kép mérete nem túl nagy. Ezzel szemben egy fickó, ha jól emlékszem hiányzó fogakkal, kifejezetten evés közben nem a látványára vágyunk, hatalmas méretű kép.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge

Vapiano Étterem - MOM Park további értékelései

2024.04.23családjával
Szörnyű
Többet be nem teszem a lábam! Régen szerettem, de volt pár csalódásom. Tegnap a lanyom ott vacsorázott, ma egész éjszaka hányt. ROMLOTT VOLT AZ ÉTEL!
2020.01.10gyerekekkel
A családdal meglátogattuk ezt a látvány konyhás éttermet.zerencsére nem voltak még sokan, mert nyitásra mentünk. Sajnos csak egy gyerek pizzára tellett, mert nem nyugdíjasnak való árai vannak. A látvány viszont nagyon tetszett, hogy a szemünk előtt készítik össze a kért finomságokat. A pizzákra...
2017.09.11a párjával
Kiváló
A frissen készült ételek színes skáláját megtalálni és a tanuló séf is gyakorlott mozdulatokkal készíti el az ételeket , nagyon jó a elkészült étel hívó korong, hangot is ad és villog is. A tésztakészítő gép is látható külön adagokban vannak a tészták ott kerülnek kifőzésre nincs eláztatva és...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Sungarden Hotel Siófok - Aranyifjaké a SunGarden
Aranyifjaké a SunGarden
2024.10.18-ig
Sungarden Hotel Siófok
82.440 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval