Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Trendi olasz önkiszolgáló étkezde

Vapiano Étterem - WestEnd City Center BudapestVapiano Étterem - WestEnd City Center Budapest a térképen

Átlagos 2014. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. május 10.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A hétvégi vásárlási láz keretében a Vapianoban is lehetett kedvezményesen étkezni, ez adta az apropót, hogy a lánc Westendben lévő éttermét felkeressem. De ez valóban csak az ötletadó volt, mert a kuponnal választható ételt nem szeretem, így mást akartam választani. A bejáratnál egy fiatal hölgytől kaptam meg a mágneskártyát, amire később a fogyasztást rögzítik, és az étkezést követően a távozás előtt szintén nála lehet a számlát kiegyenlíteni.
A hely nemrég nyitott, a berendezés, festés, dekoráció friss, fiatalos, mondhatnám trendi, bár nekem nem annyira jön be ez a stílus és hangulat. Egy félhomályos folyosón kell végigmenni, majd néhány lépcsőt lemenni, és ezt követően lehet az ételeket kiválasztani. 3 kiszolgálópultnál tésztákat, 1-nél a pizzákat, és egy másiknál az előételeket, leveseket és egyebeket lehetett megrendelni. A legnagyobb negatívum itt következett be, ugyanis mindegyik pulthoz kígyózó sorok várakoztak. Ehhez társult a kifejezetten lassú és kényelmes kiszolgálás. Amit rendel az ember, azt ott akkor kezdik el összeállítani, a pizzákat is természetesen frissen készítik. Ha éhesebb lettek volna, vagy nem vagyok éppen nagyon ráérős, akkor biztos, hogy ebben a pillanatban ki is fordultam volna. A nagy sor azért is volt számomra meglepő, mert már bőven túl voltunk az ebédidőn, és árban nem éppen olcsó helyről beszélünk. Illetve a Westendben azért elég nagy a konkurencia, rengeteg helyen lehet máshol is enni a bevásárlóközponton belül. Ami tetszett, az a sok és sokféle ülőhely, és az, hogy a teraszra is ki lehetett ülni.
A legolcsóbb tészta (fokhagymás, olívás, petrezselymes) 1.350 Ft-ba kerül, de ha csirke feltétet szeretne rá az ember, az már plusz 500 Ft. A házi paradicsomszószos (Pomodoro) tészta 1.390 Ft, én ezt választottam, ehhez is a mozzarella +400 Ft, ami összességében szerintem eléggé túl volt árazva. A raviolis tészta kicsivel 2.000 Ft feletti. A levesek 800 Ft-os egységáron kaphatók (paradicsom és minestrone levesek voltak).
A pizzákat, salátákat is hasonló módszerrel árazzák, a húsos-rákos, stb. feltétekért extra költséget kell fizetni(500-800 Ft). A sonkás-mozzarellás-paradicsomos pizza (Crudo) 2.290 Ft-ba került.
A tészta és a pizza is finom volt, elegendő mártás ill. feltét volt rajta, de összességében a hely csalódás volt a számomra.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (9)
Vapiano Étterem - WestEnd City Center Budapest - Külső képVapiano Étterem - WestEnd City Center Budapest - Külső képVapiano Étterem - WestEnd City Center Budapest - Külső képVapiano Étterem - WestEnd City Center Budapest - Külső képVapiano Étterem - WestEnd City Center Budapest - Külső képVapiano Étterem - WestEnd City Center Budapest - Külső képVapiano Étterem - WestEnd City Center Budapest - BelsőVapiano Étterem - WestEnd City Center Budapest - BelsőVapiano Étterem - WestEnd City Center Budapest - Belső

Vapiano Étterem - WestEnd City Center további értékelései

2024.02.17gyerekekkel
Átlagos
Anak ellenére, hogy kapunk egy elektromos értesítő eszközt, mely jelzi, ha elkészült az étel, sikerült langyos pizzat kapnunk. Emellett meglehetősen magas szervizdíjat számítanak fel a semmiért: Te mész a pulthoz, Te hozod ki az ételt... Egyébként hangulatos, kedves hely lenne, ha az étel...
2024.02.12barátokkal
Többször jártunk már itt, az ételek finomak és frissek. Az ételt kioskon keresztül is meg lehet rendelni, így lerövidült a várakozási idő. Hangulatos, tiszta étterem, elérhető áron.
2019.05.15a párjával
Kiváló
Névnapom alkalmából kerestük fel a WestEndben található olasz Vapiano éttermet. Ami számomra újdonság volt a többi étteremhez képest, az a chipkártyás rendszer. Belépéskor megkaptuk a kártyákat, és elindultunk a látványkonyha felé. Ebédidőben mentünk, de körülbelül 15-20 perces várakozás után...
Népszerű szállások a környéken
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.04.22-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!