Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Különlegesség

Városliget Café & Restaurant BudapestVárosliget Café & Restaurant Budapest a térképen

2017. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. január 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Városliget Étterem a Műcsarnok mögött, a Műjégpálya mellett található gyönyörűen felújított, impozáns, kupolás épületben, tágas terasszal. Ha sikerül a benti zárt részben asztalt foglalni (legutóbb sajnos már csak a teraszon volt hely), akkor az ablakból csodálatos panorámában gyönyörködhetünk, előttünk a Vajdahunyad vára magasodik a fák között, télen a jégpályán korcsolyázó fiatalokat nézhetjük.
Minden szempontból különleges, exkluzív helyszín. A nem túl bő lére eresztett étlapon minőségi, trendi fogások, többféle könnyed saláta, válogatott öko-gazdaságokból származó alapanyagokból készült húsok, de a klasszikus magyaros fogások (pl. gulyás, töltött káposzta, paprikás csirke túrós csuszával)sem hiányozhatnak, hiszen a külföldiek ezeket mindig keresik és igénylik. Specialitásuk az ún. tányérhús, melynek története egészen 1895-ig nyúlik vissza, mondjuk akkoriban még nem ennyibe kerülhetett (5690 Ft). A tányérhúsból készítenek egyszerűbb, szendvics változatot is 2190 Ft-ért.
A desszertek szintén hazai klasszikusok: rétes, Sacher, somlói, nyáron fagylaltkehely, de az aktuális ország torta is kapható (1390 Ft).
Az italok is borsosak, a Liget kávé 990 Ft, ami helyben pörkölt Semiramis kávéból készül, a limonádékat sem kapjuk meg 1000 Ft alatt.
A kávé mellől nem marad el a kis pohár víz és aprósütemény.
Kötelező szervizdíj 12,5%.
A kiszolgálás profi, udvarias, figyelmes.
A terasz is kellemes, kényelmesek az ülőalkalmatosságok, nagy süppedős fotelek is vannak, innen a Műcsarnokra és a Hősök terére lehet rálátni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (30)
Városliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - BelsőVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Étlap/itallapVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Étlap/itallapVárosliget Café & Restaurant Budapest - Étlap/itallapVárosliget Café & Restaurant Budapest - Étlap/itallapVárosliget Café & Restaurant Budapest - Étlap/itallapVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Étlap/itallapVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső képVárosliget Café & Restaurant Budapest - Külső kép

Városliget Café & Restaurant további értékelései

2022.08.12barátokkal
Kiváló
A városnéző buszok végállomásánál lévő étterem és kávézó, valamint a személyzete is méltó a külföldi vendégek fogadására. Berendezése és kinálata is remek. Sajnos a magyar pénztárcáknak maximum egyszer kipróbálható, mert az árak is a külföldiekhez igazodik. Igazán dicséretes, hogy az illemhelyet...
2022.05.02kollégákkal
Szörnyű
Elmentem vacsorázni, és iszogatni egy társassággal. Amikor oda mentem a pulthoz és kértem egy pohár üditőtt azt mondták, hogy nem szeretne mosogatni, keressem meg a poharam. Kértem egy deszertett ( torta szeletett 1cmx 1cm volt. Az nem torta szelett szerintem, hanem kostoló. Nem ajánlom senkinek.
2017.05.14csoporttal
Kiváló
Nyilván nem olcsó, nyilván turisták is szeretik. Tehát a jó véleményem tulajdonképpen azt jelenti, hogy azt kaptam, amit a pénzért el is vártam. De manapság az is nagy szó, ha nem csalódik az ember, hanem jó érzéssel távozik egy étteremből. Részben külföldi társasággal jártam itt, és utána el...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Laroba Alsóörs - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.01.
Hotel Laroba Alsóörs
260.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
141.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval