Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tekercsek tavasszal és nyáron

Viet Cuisine BudapestViet Cuisine Budapest a térképen

Átlagos 2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. május 12.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Azt nem mondanám, hogy Ugor értékelése alapján annyira kedvet kaptam volna, hogy a lehető leggyorsabban megrohamozzam a Viet Cuisine-t, de annyira nem tűnt rossznak, hogy lehúzzam a listámról.
Az Arany János metrómegálló és a Toldy Mozi közelében lévő kis vietnami kifőzde. Azt kell, hogy mondjam, hogy a helyben evésre szinte alkalmatlan. Egyetlen darab 4 fős asztaluk van, ahol egy középkorú angol társaság ült, valamint a pulttal szemben lévő könyöklőnél szorongott egy jól megtermett, magas fiatalember. Mivel az angolok jól érezték magukat és bár nem ettek már, de lelkesen társalogtak, láttam, hogy nekem is a könyöklővel kell majd beérni, mindegy, ki lehetett bírni. Egy-egy adag tavaszi és nyári tekercset kértem, ami 2-2 db-ot jelent, 550, illetve 650 Ft-ért. Először jött a hideg nyári tekercs, amiben rizstészta és rák van, valamint friss nyers zöldségek és mogyorómártás jár hozzá. A mártás túl kevés volt. A tekercs jó állagú, átlagos méretű. A tavaszi tekercs felvágva forrón kisütve készült, ennek a tölteléke elég feledhető volt, kb. mintha fűszeres vagdalthúsos lett volna. Ahhoz viszont túl nagyok voltak a darabok, hogy pálcikával lehessen enni, más evőeszköz viszont nem volt kirakva, szóval kézzel lehet ezeket itt enni. Döntse el mindenki, hogy ez mennyire higiénikus.
A hely szűkös, ránézésre egy középkorú pár üzemelteti, a férfi a séf, a hölgy a pultos+pénztáros+kézilány.
Árban a maga nemében nem a legolcsóbb, inkább középkategóriásnak mondanám, csakúgy mint a kínált ételeket. Összességében elég szegényes volt, leginkább az ázsiai kifőzde hangulatot hozta, nem pozitív értelemben.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (20)
Viet Cuisine Budapest - Külső képViet Cuisine Budapest - BelsőViet Cuisine Budapest - BelsőViet Cuisine Budapest - Étel/italViet Cuisine Budapest - BelsőViet Cuisine Budapest - Étel/italViet Cuisine Budapest - Étel/italViet Cuisine Budapest - Étel/italViet Cuisine Budapest - Étlap/itallapViet Cuisine Budapest - Étlap/itallapViet Cuisine Budapest - Étlap/itallapViet Cuisine Budapest - Étlap/itallapViet Cuisine Budapest - Étlap/itallapViet Cuisine Budapest - Étlap/itallapViet Cuisine Budapest - Étlap/itallapViet Cuisine Budapest - BelsőViet Cuisine Budapest - BelsőViet Cuisine Budapest - BelsőViet Cuisine Budapest - Étel/italViet Cuisine Budapest - Külső kép

Viet Cuisine további értékelései

2018.02.16egyedül
Átlagos
Tegnap csak úgy éppen megéhezőben a Toldi mozi előtt továbbsétáltam pár métert és ezt találtam. Hopp, egy újabb vietnami büfé! De lehet, hogy csak ritkán járok errefelé. Akkor együnk itt. Pici, célnak éppen megfelelő, nagyobb tömeget ellátni nem tudó hely, de kedves, praktikus és gyors. Pénzt...
Népszerű szállások a környéken
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Ébredj, Balaton!
Ébredj, Balaton!
2024.05.17-ig
Prémium Hotel Panoráma Siófok
85.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval