Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vietnámi ajánlás

Vin.Vin Express - Váci út BudapestVin.Vin Express - Váci út Budapest a térképen

2023. februárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. március 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Vin.Vin nevéből is kitalálhatóan vietnámi étterem, Budapest szerte immár 5 egységük is működik, ha jól számoltam össze, többen volt is már szerencsém járni, enni az elmúlt évek során. Angyalföldön a forgalmas Váci úton, a Business Center 91 névre hallgató irodaház alján kapott helyet a legutóbb felkeresett éttermük. Ajánlás útján tértünk be ide. Parkolás az épület előtti szerviz úton lehetséges, hétvégén ingyenesen.

A beltér egy egyszerű üzemi konyha, menza hangulatát kelti, sok asztal, steril, fehér alapszínű, jellegtelen térben. A fűtés alacsonyra volt tekerve, elég hideg volt. Az ételeket a hosszú pultnál lehet megrendelni, majd fizetés a pult végénél lévő kasszánál. A személyzet minden tagja vietnámi volt, legalábbis akikkel mi találkoztunk. A kasszás fiatal lány morcos, mosolytalan arccal, gépies mozdulatokkal ütötte be a tételeket a gépbe. Ő vélhetően tudott magyarul, de ezt a tudását ügyesen titkolva. A séf bácsi viszont kedves és mosolygós volt, viszont ő nemigen tudott magyarul.
Az ételek nem voltak előre elkészítve, legalábbis amit én kértem, arra várni kellett, addig kaptunk egy sorszámot. Hétköznap ebédidőben többféle menüt kínálnak, viszonylag kedvező árfekvésben. A népszerű, többféle Pho és zöldséges tésztás és rizses egytálételek mellett vannak izgalmasabb fogások is.

Feketerizs pudingot ettem mangóöntettel (750 Ft), amely igazán különleges ízhatást hozott, engem a japán babpürére emlékeztetett egy kicsit az íze, a rizshez sem sok köze volt. A mangópüré vagy szósz bolti konzerves készterméknek tűnt. A ráksziromból egy adag (nejlon zacskóba csomagolva) 600 Ft-ba került, ropogós, friss, intenzív rákos íze volt.

A többi ételt a szintén ezen épületben lévő sushi étteremből rendeltük, mellyel közös a vendégtér és az asztalok, és ahogy láttuk, a konyhában hátul is van átjárás a két konyha és a személyzet között is.

Mosdó korrekt, több WC-vel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (10)
Vin.Vin Express - Váci út Budapest - Külső képVin.Vin Express - Váci út Budapest - Étel/italVin.Vin Express - Váci út Budapest - BelsőVin.Vin Express - Váci út Budapest - BelsőVin.Vin Express - Váci út Budapest - Étlap/itallapVin.Vin Express - Váci út Budapest - BelsőVin.Vin Express - Váci út Budapest - Étel/italVin.Vin Express - Váci út Budapest - BelsőVin.Vin Express - Váci út Budapest - BelsőVin.Vin Express - Váci út Budapest - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Ikonikus feltöltődés a Helikonban
2024.07.01-ig
Hotel Helikon Keszthely
89.250 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval