Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gálavacsora előtt

Vinugo BudapestVinugo Budapest a térképen

2022. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. március 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Belváros szívében, a Váci utca elején található, igen széles választékkal rendelkező delikátesz és bár. Először nem volt egyértelmű a funkció, nevezetesen, hogy itt csak vásárolni lehet-e, de kiderült, hogy van lehetőség helyben fogyasztásra is, bár szemmel láthatóan nem ez a fő profil. Legalábbis a téli szezonban, mivel nyáron valószínűleg a kiülős terasz is be fog népesülni. Főleg külföldi turistákra specializálódtak, ez adja a vendégkörét zömét, így a hazai hungarikumok vannak előtérbe helyezve, úm. Unicum, tokaji borok, bikavér, pálinkák.
Az alkoholos italok mellett szörpöket, lekvárokat, szószokat, mézet is árusítanak, és emlékeim szerint füstölt húsárut, szalámit, kolbászt is.
A borok mellett kézműves sörökből is igen széles a repertoár, gyakorlatilag tele volt pakolva a hűtő. A Horizont Sörfőzde Selfish Games fantázianevű NEAPÁ-ját, azaz New England American Pale Ale-t kóstoltuk. Citra és Azacca komlókkal készült, gyümölcsös, citrusos APA. Kisebb szépséghiba, hogy egy Gösser márkázott poharat kaptunk a doboz mellé. Ittunk még egy pohár fehérbort is, de meg nem mondom már így 3 hónap távlatából, hogy mi volt az, de esélyes, hogy a Badacsonyi Rózsakő volt az, amelynek a palackját is lefotóztam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Vinugo Budapest - Külső képVinugo Budapest - Külső képVinugo Budapest - BelsőVinugo Budapest - Étel/italVinugo Budapest - BelsőVinugo Budapest - BelsőVinugo Budapest - Étel/italVinugo Budapest - Étel/italVinugo Budapest - Étel/italVinugo Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Thermal Hotel Balance Lenti - Balance napok
Balance napok
2024.01.02-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
102.420 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
2024.06.01-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 2 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyélmények 2 éjszakától kedvezménnyel
2024.12.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
Kérd ajánlatunkat!