Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gálavacsora előtt

Vinugo BudapestVinugo Budapest a térképen

2022. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. március 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Belváros szívében, a Váci utca elején található, igen széles választékkal rendelkező delikátesz és bár. Először nem volt egyértelmű a funkció, nevezetesen, hogy itt csak vásárolni lehet-e, de kiderült, hogy van lehetőség helyben fogyasztásra is, bár szemmel láthatóan nem ez a fő profil. Legalábbis a téli szezonban, mivel nyáron valószínűleg a kiülős terasz is be fog népesülni. Főleg külföldi turistákra specializálódtak, ez adja a vendégkörét zömét, így a hazai hungarikumok vannak előtérbe helyezve, úm. Unicum, tokaji borok, bikavér, pálinkák.
Az alkoholos italok mellett szörpöket, lekvárokat, szószokat, mézet is árusítanak, és emlékeim szerint füstölt húsárut, szalámit, kolbászt is.
A borok mellett kézműves sörökből is igen széles a repertoár, gyakorlatilag tele volt pakolva a hűtő. A Horizont Sörfőzde Selfish Games fantázianevű NEAPÁ-ját, azaz New England American Pale Ale-t kóstoltuk. Citra és Azacca komlókkal készült, gyümölcsös, citrusos APA. Kisebb szépséghiba, hogy egy Gösser márkázott poharat kaptunk a doboz mellé. Ittunk még egy pohár fehérbort is, de meg nem mondom már így 3 hónap távlatából, hogy mi volt az, de esélyes, hogy a Badacsonyi Rózsakő volt az, amelynek a palackját is lefotóztam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Vinugo Budapest - Külső képVinugo Budapest - Külső képVinugo Budapest - Külső képVinugo Budapest - Külső képVinugo Budapest - BelsőVinugo Budapest - Étel/italVinugo Budapest - BelsőVinugo Budapest - BelsőVinugo Budapest - Étel/italVinugo Budapest - Étel/italVinugo Budapest - Étel/italVinugo Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
76.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Ébredj, Balaton!
Ébredj, Balaton!
2024.05.17-ig
Prémium Hotel Panoráma Siófok
85.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!