Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Halat a piacról

Vörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár BudapestVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest a térképen

Kiváló 2015. áprilisban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. május 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Vörös Homár eredetileg egy halkereskedésként indult a 12. kerületben, 2012-ben, de azután úgy döntöttek, hogy gasztrobárként is kipróbálják magukat, s milyen jól tették!
A Hold utcai piac emeleti része az elmúlt 1 évben teljesen benépesült, újjáéledt, számos kis étkezde, büfé, ételbár nyílt meg egymás mellett, köztük a Vörös Homár is (de velük párhuzamosan a piac földszintjén halkereskedés is működik). Hetente több alkalommal érkezik mindenféle friss tengeri hal és tenger gyümölcsei olasz, spanyol, német vizekről.
A dizájnban hozzák a tengeri-halas-matrózos elemeket, van háló, halas képek, mentőöv meg effélék, színekben a piros-kék-fehér dominál.
A pulton rák, osztriga, kagyló és halszeletek csábítanak kóstolásra. Magam részéről a hely specialitását, Fish&Chips-et kértem (1690 Ft), -biztosra akartam menni... - , remulád mártással szervírozzák. Ez talán a leginkább pénztárcakímélő főételük, ha jól emlékszem, szóval nem éppen olcsó hely, de itt is igaz, hogy a minőséget meg kell fizetni. Természetesen minden frissen készül.
Az adag így önmagában is bőségesen elég volt, 3 halszelet, és megfelelő mennyiségű sült krumpli hozzá, azonban a mártás nagyon kevés volt, így pluszban kértem még egy adagot hozzá. A hal bundája ropogós, a halszeletek ízletesek, puhák, de nem szétsütöttek, egyszóval tökéletes és természetesen forrón érkezett minden, és nem tocsogott az olajban.
A kiszolgálás kedves, barátságos, oldott a hangulat.
Minden nap van napi menü, az aktuális halkínálat függvényében, a kedvezményes ebédmenü (leves + főétel) 2890 Ft-ba kerül. Nagyon izgalmas halakat lehet kóstolni, amelyekhez amúgy elég ritkán juthat hozzá itthon az ember.
Igényes, jó hely, ajánlom!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (30)
Vörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - BelsőVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Étel/italVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Étel/italVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Étel/italVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - BelsőVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Külső képVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Külső képVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Külső képVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Étel/italVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Étel/italVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - EgyébVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - EgyébVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Étel/italVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Étel/italVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Étel/italVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - BelsőVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - EgyébVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - BelsőVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - BelsőVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Étel/italVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - BelsőVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Étel/italVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - BelsőVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - BelsőVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - BelsőVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - BelsőVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Étel/italVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Külső képVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - BelsőVörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest - Egyéb

Vörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár további értékelései

2019.11.28egyedül
Egyik hétköznap délután 2 óra körül tévedtem a piac környékére, és miután már régen terveztem a hely kipróbálását, kései ebédemet itt költöttem el. Ekkorra már kiürült a piac, a többi étterem is elég üres volt. Tejszínes, zöldséges hallevest ettem ( ez az egy féle leves volt a kínálat ) ami...
2019.02.10gyerekekkel
Szörnyű
A hely sokáig elég jó volt, de nemrég elment a kiszolgáló-pultos-pincér Emese. Az új kolléga sajnos nem alkalmas a feladata ellátására. ELfelejti a megrendeléseket, mást készítenek vagy nem késztik el, amit kértél. A mellett, hogy alkalmatlan a feladata ellátására még önérzetes és sértődékeny is....
2016.05.12családjával
Kiváló
Szintén az anyám 41.születésnapján jöttünk ide a Steamboo után. Kértünk 2 darab óriás garnélát. Az étel finom volt. A tálalás ízléses volt. A rák hatalmas volt és jo fűszeres. Az árak nem olcsoak de ezért cserébe minőséget is kapsz. Aki egy jo halas.vagy rákételt akar enni annak itt a helye
Népszerű szállások a környéken
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
84.960 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
69.920 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval