Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az élménynap egyik különleges állomása

Wasabi Running Sushi & Wok Restaurant - Szépvölgyi út BudapestWasabi Running Sushi & Wok Restaurant - Szépvölgyi út Budapest a térképen

Kiváló 2020. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. október 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
„Te mit kaptál a 18. születésnapodra?”
Ezt a kérdést gyakran tettem fel az elmúlt egy évben bárkinek. Két dolog irányított: elsősorban, hogy emlékszik-e a megkérdezett, míg a másodsorban, hogy jómagam ötleteket gyűjtsek össze lányom közeledő évfordulójához, hogy valóban örök élmény maradhasson számára ez a nap. A legtöbbször egy „Nem tudom.” volt a válasz, a többi pedig valamilyen ékszer. Mi nem ilyet akartuk adni. Egy élménynappal leptük meg nagykorúvá váló csemeténket, aminek egyik állomása volt a Wasabi étterem.
Még sohasem jártam ilyen helyen, semmit nem tudtam róla. Azt tudtam, hogy több lehetőség van, de lányomat a sushin kívül, a futószalagos étkezés hozta lázba. Utána olvastam és kiderült svédasztalos rendszerre hasonlít, amikor kifizetünk egy adott összeget és bizonyos időkorlát alatt korlátlanul fogyaszthatunk. Itt semmilyen ital nincs az árban, ám az ételek frissek és szünet nélkül jönnek. Néha kicsit kell várni, hogy újra felfedezzük a vágyott étket, mert lehet, hogy valaki már előttünk leemelte azt a futószalagról. De nem kell elkeseredni. Minden asztalon van egy tablet, amin „szólhatunk” a konyhának, ezt vagy azt az ínyencséget szívesen látnánk újra. Sőt ajánlatokat is kapunk, amiről aztán kifejthetjük a véleményünket.
Két sor van, egyiken csak a meleg, míg a másikon a hideg ételek utaznak körbe kis csészékben vagy tálkákon: levesek, sült húsok, rákok, sushik, desszertek döccennek be felváltva a látóterünkbe. Ha valaki, mint például én, még sohasem evett pálcikákkal, annak sem kell e miatt kihagyni a helyet, hiszen már az elején diszkréten kapunk kést-villát, aztán ki-ki dönt, milyen evőeszközzel próbálkozik. Én a pálcikát választottam és bár csaltam egy-két mosolyt a család tagjainak arcára a végén egész jól belejöttem. Főleg, hogy megnéztem a pácikatartó tasakra rajzolt ábrát, hogyan is kellene fognom helyesen.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az árak húzósnak tűnhetnek, DE! spórolni lehet rá, mert egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni és vannak akciók is. A születésnapos három fő társaságában teljesen ingyen ehet, de ha csak egy valaki kíséri el, még akkor is jár 50%.
Bár a bejárattal szemben álló szamuráj vért valóban vérfagyasztó, nem tudott eltántorítani, hogy még egyszer biztosan végig kóstoljam itt a sushi választékot.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Wasabi Running Sushi & Wok Restaurant - Szépvölgyi út további értékelései

2024.03.29családjával
Kiváló
Ismételten ezen a klassz helyen ünnepeltünk. A milliője nagyon romantikus , a hangulata nagyon kellemes. Az ételek nagyon finomak és óriási a választék. A személyzet nagyon figyelmes, állandóan, szinte láthatatlanul hordják el az üres tányérokat az asztalokról. Mindenkinek ajánlható ünnepi...
2023.01.12családjával
Szörnyű
Csalódottak vagyunk, mert az évek alatt egyre rosszabb lett a minőség, pedig rendszeresen itt tartottunk különböző eseményeket. Koszos, elhasználódott tányérok a futószallagon. A régebben megszokott ételek ritkábban jönnek, vagy nem is jönnek és ha külön rendeljük, akkor sokára, vagy...
2022.10.29a párjával
Kiváló
Nagyon finom volt minden, az étel mennyisége és minősége kiváló, árarány érték szempontjából is tökéletes. A személyzet elképesztően aranyos volt, beszélgetni is volt lehetőségünk az egyik pincérrel nagyon aranyos volt:). Összesítve egy nagyon jó élmény mindenkinek ajánljuk.
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval