Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Könnyű megszeretni

Wine Not? Hungarian Wine Shop & Bar BudapestWine Not? Hungarian Wine Shop & Bar Budapest a térképen

Kiváló 2022. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. június 30.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Azóta szerettem volna elmenni ide, amióta olvastam a helyről itt egy budapesti borbár ajánlóban. Kép alapján nagyobbra tippeltem a helyet, de egyáltalán nem hátrány, hogy kisebb, mint amire számítottam, számomra ettől lett otthonos.
Borbár és borbolt egyszerre. Elsősorban a hazai borászatok tételeit lehet kóstolni, és ami nekem különösen tetszett, hogy több olyan névvel is találkoztam a borlapon, akikkel eddig nem igazán, így értek kifejezetten kellemes meglepetések is. Ilyen volt a Torma Albatross Hárslevelű. Ez a bor annyira különleges és finom volt, hogy vittünk is haza belőle egy palackkal.
A belső tér nagyon szép, látszik, hogy a tervezésnél minden részletre figyeltek. Klimatizált a bár, úgyhogy a legnagyobb melegben is kényelmesen lehet bent kóstolni, de az utcán van terasz is, ha valaki inkább arra vágyik.
Kint is, illetve a belső térben is vannak nagy plüss macik. Az egyik, egyébként nagyon kedves felszolgálótól megtudtuk a macik egyszerre kedves és szomorú történetét: a járvány miatt nem volt vendégük, ezért az üres asztalokhoz a plüssöket ültették, így annyira mégsem volt üres a hely. Egyébként nevük is van, a négyből kettőt sikerült megjegyeznem (szerintem legalábbis): Lucy és Brandon.
A borok mellett vannak párlatok (aperol, unicum, pálinka, brandy rum, whiskey), kézműves sörök, alkoholmentes frissítők, illetve borkorcsolyák, nassolnivalók, krémek és négyféle tál is. Én a tokaji mangalica tepertőkrémet választottam, toast és csemegeuborka is járt mellé, teljesen rendben volt, ahogy a füstölt lazac tálban sem volt hiba, minden nagyon finom volt.
Biztosan visszamegyünk még, sok izgalmasnak tűnő bort meg kell még kóstolnunk!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Wine Not? Hungarian Wine Shop & Bar Budapest - BelsőWine Not? Hungarian Wine Shop & Bar Budapest - BelsőWine Not? Hungarian Wine Shop & Bar Budapest - BelsőWine Not? Hungarian Wine Shop & Bar Budapest - Étel/italWine Not? Hungarian Wine Shop & Bar Budapest - Étel/italWine Not? Hungarian Wine Shop & Bar Budapest - Külső képWine Not? Hungarian Wine Shop & Bar Budapest - Külső képWine Not? Hungarian Wine Shop & Bar Budapest - BelsőWine Not? Hungarian Wine Shop & Bar Budapest - Étlap/itallapWine Not? Hungarian Wine Shop & Bar Budapest - Külső képWine Not? Hungarian Wine Shop & Bar Budapest - Étlap/itallap

Wine Not? Hungarian Wine Shop & Bar további értékelései

2023.03.17barátokkal
Kiváló
Évek óta sikeresen működő hangulatos kis borbár a belvárosban, a Kossuth tér és a Szabadság tér szomszédságában. Már több alkalommal megfordultam itt, és arra is volt példa, hogy a telt ház miatt még egy pohár italra sem sikerült bejutni. A helyet az óriási plüssmackókról lehet megismerni, akik...
2020.11.16barátokkal
Kiváló
Nemrég nyílt igényes borbár a Nádor utcában, a személyzet (egyelőre?) amatőr, nem sokat értenek a borokhoz, a rendelés feladása sem megy simán, mivel a felszolgáló nem ismeri a saját készletüket, s amúgy sincs otthon a témában. De az igyekezetet és udvariasságot díjazva elmagyarázzuk szépen...
Népszerű szállások a környéken
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
2025.01.05-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
132.816 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kristály Hotel Keszthely - Mindig Balaton
Mindig Balaton
2024.05.30-ig
Kristály Hotel Keszthely
80.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval