Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó hely, jó embereknek

Zacc Café & Bar BudapestZacc Café & Bar Budapest a térképen

2019. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. január 12.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A 11. kerületben a Kosztolányi Dezső tér és Újbuda-Központ között található kávézó. A portálon a nevét látva beugrott, hogy olvastam már egy értékelést itt róla. Érdekesség, hogy a Duna másik, pesti oldalán a 13. kerületben szintén létezik egy Zacc névre hallgató kávézó, de dizájn, berendezés, stílus alapján puszta névazonosság, nem egy láncról van szó.
Kedves fiatal pultos lány, középkorú törzsvendéggel beszélgettek a pultnál, mindketten köszöntek, rajtuk kívül más vendég nem tartózkodott a kávézóban.
Egyszerű, 80-as éveket idéző berendezés, kommersz italkínálat, barátságos árfekvés. Dreher és Ászok söröket csapolnak, korsó 480, illetve 350 Ft. Ételkínálat minimális, nachos és a kiírás szerint szendvics, bár azt a pultnál nem láttam. A sarokban nyerőautomata villódzik, csak úgy magát szórakoztatja.
Olasz pörkölésű Portioli kávét főznek, hát elég középszerű, finoman szólva nem vágódtam a minőségétől, ízétől hasra, de erőteljes volt, kissé karcos, kesernyés. A tejet beletöltötte a pultos lány a csészébe, nem külön szolgálta fel. Víz nem járt a kávé mellé, csak 1 db zacskós fehér cukor. 320 Ft-ot voltaképpen nem sokalltam érte.
Jó hangulatú, kellemes hely, jó lehet ide csak úgy beülni egy baráti beszélgetésre, de semmi több. Talán nem is kell több.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (6)
Zacc Café & Bar Budapest - Külső képZacc Café & Bar Budapest - Étel/italZacc Café & Bar Budapest - BelsőZacc Café & Bar Budapest - BelsőZacc Café & Bar Budapest - BelsőZacc Café & Bar Budapest - Belső

Zacc Café & Bar további értékelései

2018.09.18egyedül
Az út másik oldalán lévő kínai étteremben ettem a késői vacsorát színház után, nem volt egy szívderítő élmény, inni sem ittam hozzá semmit, de majd otthon. Már nem lakom messze... átsétáltam a már nem túl forgalmas Bocskai úton és megtorpantam egy pillanatra a Zacc nyitott, hívogató ajtajában. -...
Népszerű szállások a környéken
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
04.26-09.29.
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
139.476 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval