Zacc Café & Bar Budapest

3,7Ételek / Italok
4,3Kiszolgálás
4,3Hangulat
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
Hotel Abacus Herceghalom - Napi árak
Hotel Abacus Herceghalom
45.800 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Dráva Hotel Harkány - Pihenő napok
Dráva Hotel Harkány

Zacc Café & Bar Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 834 városban járt márFelfedező - 2613 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51578 feltöltött kép
2024. november 27.egyedül járt itt
Ma, csak úgy a Bocskain sétálva betértem a Zaccba. Tényleg régen voltam itt, és semmi értelme, hogy ilyen jóhangulatú helyre ne járjon az ember. Szomjas is voltam, ma szokatlanul melegebb nap volt az elmúlt napokhoz képest, hát jól is esett. 10 másodpercnyi tépelődés, aztán kilincs és befelé. Lehet, hogy senkinek nem voltam ismerős.
Zacc Café & Bar Budapest - EgyébZacc Café & Bar Budapest - EgyébZacc Café & Bar Budapest - Étel/italZacc Café & Bar Budapest - Külső képZacc Café & Bar Budapest - BelsőZacc Café & Bar Budapest - BelsőZacc Café & Bar Budapest - Étel/ital
Még több kép (4 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3528 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100545 feltöltött kép
2019. január 12.egyedül járt itt
A 11. kerületben a Kosztolányi Dezső tér és Újbuda-Központ között található kávézó. A portálon a nevét látva beugrott, hogy olvastam már egy értékelést itt róla. Érdekesség, hogy a Duna másik, pesti oldalán a 13. kerületben szintén létezik egy Zacc névre hallgató kávézó, de dizájn, berendezés, stílus alapján puszta névazonosság, nem egy láncról van szó.
Zacc Café & Bar Budapest - Külső képZacc Café & Bar Budapest - Étel/italZacc Café & Bar Budapest - BelsőZacc Café & Bar Budapest - BelsőZacc Café & Bar Budapest - BelsőZacc Café & Bar Budapest - Belső
Még több kép (3 db) >>
2018. szeptember 18.egyedül járt itt
Az út másik oldalán lévő kínai étteremben ettem a késői vacsorát színház után, nem volt egy szívderítő élmény, inni sem ittam hozzá semmit, de majd otthon. Már nem lakom messze. . . átsétáltam a már nem túl forgalmas Bocskai úton és megtorpantam egy pillanatra a Zacc nyitott, hívogató ajtajában. - Gyere be!
Még több kép (4 db) >>