ZigZag: Jó hely, jó embereknek - Zacc Café & Bar Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Zacc Café & Bar Budapest értékelése
891. helyezett a 3915 budapesti étterem közül

Értékelést írta:

Budapest
123 szállásértékelés 152 városban járt
2725 étteremértékelés 2038 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Jó hely, jó embereknek

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 12.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A 11. kerületben a Kosztolányi Dezső tér és Újbuda-Központ között található kávézó. A portálon a nevét látva beugrott, hogy olvastam már egy értékelést itt róla. Érdekesség, hogy a Duna másik, pesti oldalán a 13. kerületben szintén létezik egy Zacc névre hallgató kávézó, de dizájn, berendezés, stílus alapján puszta névazonosság, nem egy láncról van szó.
Kedves fiatal pultos lány, középkorú törzsvendéggel beszélgettek a pultnál, mindketten köszöntek, rajtuk kívül más vendég nem tartózkodott a kávézóban.
Egyszerű, 80-as éveket idéző berendezés, kommersz italkínálat, barátságos árfekvés. Dreher és Ászok söröket csapolnak, korsó 480, illetve 350 Ft. Ételkínálat minimális, nachos és a kiírás szerint szendvics, bár azt a pultnál nem láttam. A sarokban nyerőautomata villódzik, csak úgy magát szórakoztatja.
Olasz pörkölésű Portioli kávét főznek, hát elég középszerű, finoman szólva nem vágódtam a minőségétől, ízétől hasra, de erőteljes volt, kissé karcos, kesernyés. A tejet beletöltötte a pultos lány a csészébe, nem külön szolgálta fel. Víz nem járt a kávé mellé, csak 1 db zacskós fehér cukor. 320 Ft-ot voltaképpen nem sokalltam érte.
Jó hangulatú, kellemes hely, jó lehet ide csak úgy beülni egy baráti beszélgetésre, de semmi több. Talán nem is kell több.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni ZigZag felhasználót?    Igen

Cím
1114 Budapest
Bocskai út 12.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. szeptember 18.
Az út másik oldalán lévő kínai étteremben ettem a késői vacsorát színház után, nem volt egy szívderítő élmény, inni sem ittam hozzá semmit, de majd otthon. Már nem lakom messze... átsétáltam a már nem túl forgalmas Bocskai úton és megtorpantam egy pillanatra a Zacc nyitott, hívogató ajtajában. -...