Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lementünk a pincébe

Zing Burger - Király20 BudapestZing Burger - Király20 Budapest a térképen

Átlagos 2018. januárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2018. január 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Király utcában a Nagykörút közelében már évek óta működik a ZING burgerezője, a márka már akkor beírta nevét a kézműves hamburgerezők nagykönyvébe, viszont a Deák térhez közelebbi szakaszon nyitott újabb egységük ehhez képest újabb keletű. Korábban egy csirkés szendvicses - rántott csirkés gyorsétterem működött itt, míg a pincében all you can eat típusú étterem volt, a Gastland hálózat egyik tagja.
A ZING mindkét szintet birtokba vette, a kiszolgáló pult és a sütőlapok gyakorlatilag ugyanott maradtak, ahol korábban kialakították őket.
Az alap hamburgerüket kértem, amely Street Burger névre hallgat, a rendelést felvevő fiatalember jó marketingesként azonnal kérdezte, hogy szeretném e "jobb minőségű" Angus marhahúsból kérni a húspogácsát, persze azt nem tette hozzá, hogy ez mennyivel többe fájna. Menüket nem kínálnak, viszont a burger mellé a sült krumplit talán 50Ft-tal olcsóbban kaphatjuk meg, mint magában, viszont az üdítő esetében nincs kedvezmény. A szószok még plusz 150 Ft-ba kerülnek, és nagyon kicsi adagot adnak, gyakorlatilag 1 db egy adag krumplihoz nem is elég. Burger, krumpli, 1 szósz (BBQ Cola) összesen 1650 Ft-ba került.
A húst mediumra sütik, a széle pirult, középen rózsaszín marad és nem száradt ki. A hasáb jobb minőségű, mint az amerikai konkurens junk food láncoknál. A szószban a füstíz dominált, colát nem éreztem benne. A szendvics közepes nagyságú, a szószok nagyon szétáztatják a zsemlét, a végére kulimászos lesz, mindenhol folyik és az ember csupa ragacs lesz tőle. Az uborka szeletek nagyon ízletesek. Minden asztalra kihelyeztek kéztörlőt, drapp öko-papír, nem túl jó nedvszívó.
A fenti részen talán csak 3 asztaluk van, további helyek, valamint a mellékhelyiség/kézmosó a pincében. A pince gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy felhagyott raktár. Beleraktak asztalokat, székeket, de igazából sivár az egész, hangulattalan, lelombozó. A mosdó igénytelen, felújítandó. Közben a pince jobb oldalán folyamatos fúrás-faragás, építkezés zajlik (nincs lezárva vagy elszeparálva az étkező résztől).
Valamennyire ételszaga lett a ruhánknak, nem jó az elszívójuk.
Zing burger összességében oké, szerintem egy fokkal túlárazott, de még talán belefér, Király20 nem oké, szóval ha már Zing, akkor inkább valamelyik másik egységük (pl. a Nádor utcai sokkal igényesebb).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (14)
Zing Burger - Király20 Budapest - Külső képZing Burger - Király20 Budapest - BelsőZing Burger - Király20 Budapest - BelsőZing Burger - Király20 Budapest - Étel/italZing Burger - Király20 Budapest - Étlap/itallapZing Burger - Király20 Budapest - Étel/italZing Burger - Király20 Budapest - BelsőZing Burger - Király20 Budapest - BelsőZing Burger - Király20 Budapest - MosdóZing Burger - Király20 Budapest - BelsőZing Burger - Király20 Budapest - Étel/italZing Burger - Király20 Budapest - Étel/italZing Burger - Király20 Budapest - Étel/italZing Burger - Király20 Budapest - Étel/ital

Zing Burger - Király20 további értékelései

2023.08.27egyedül
Kiváló
Múltkor beültem ide, gondoltam kipróbálom mert amúgy is imádom a burgereket de most valami jobbra vágytam! Hát nem bántam meg, hogy a Zingbe jöttem a burger eszméletlen jó volt, a friss zöldségekkel és a sajttal teljesen más íze volt az amúgy is finom Angus marhának! A krumpli is sokkal jobban...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Felejthetetlen pillanatok
Felejthetetlen pillanatok
2026.04.27-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
59.670 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval