Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vedd könnyen - edd könnyen

Zing Burger - Oktogon BudapestZing Burger - Oktogon Budapest a térképen

2019. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. november 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A pár éve berobbant ZING Burger-láncnak aktuálisan 8 étterme van, mindegyik Budapesten, jellemzően nagy forgalmú, turisták által is preferált csomópontokat, illetve bevásárlóközpontokat választottak helyszínként.
Kézműves burgereket készítenek, alapvetően is jó minőségű marhahúsból, de extraként angus marhával is kérhető. Mindig van valamilyen szezonális speciális ajánlatuk, ez jelenleg a Triffla burger néven futó szarvasgombás-szilvalekváros burger egyéb extrákkal (cékla, libamáj).
Én inkább a másik végletből választottam, a legegyszerűbb "Take It Easy" burgerre szavaztam (1190 Ft), amelyben cheddar sajt, paradicsom, salátalevél és szósz van a burgerben, viszont kértem hozzá coleslaw salátát (450 Ft), sült krumplit házi ketchuppal (180 Ft) és italként cukormentes hibiszkusz-gyömbér limonádét (600 Ft). Így lesz pillanatok alatt az ezres környékbeli burgerből 2500 Ft. De még így is korrekt az ár-érték arány szerintem. A nagyobb, dúsabb, különlegesebb burgerek kiinduló ára persze magasabb.
Rendelni és fizetni a pultnál kell, majd utána kaptam egy fakarót a sorszámmal.
A berendezés Zing-esen egyszerű, minimál design, 1-2 fény-felirat, pár futurisztikus lámpa, de egyébként dísztelen.
Vannak normál asztalok és székek, illetve bárszékes megoldások is. Akár nagyobb csapatokat is le tudnak ültetni.
Praktikus, hogy az asztalokra bekészítettek tekercsben kéztörlőt. Látszik a színén és anyagán, hogy a kéztörlő és a szalvéta is újrahasznosított, de ennek ellenére is sok felesleges, nem lebomló műanyagot használnak. Pl. helyi étkezésnél a ketchup és a saláta is lezárt, fedeles műanyagtálban kerül tálalásra, vajon miért? Megy a kukába úgyis.
Desszertek terén a különleges amerikai Ben & Jerry's jégkrémet kínálják több ízben, vegán változatban is, jó borsos áron (kis pohár 10 dkg 1090 Ft!!!).
Gépies kiszolgálás.
összességében jó ízek, minőségi alapanyagok, de egy kicsit személytelen az egész. A ketchup tényleg házi, fűszeres, nem édes, a krumpli sem mirelit. A káposzta saláta jellegtelen, durvára vágott, túl kicsi az adag. A ketchup mennyisége is meglehetősen karcsú majdnem 200 Ft-ért.
Van még vagy féltucat egyéb szósz is csípőstől a foghagymásig.
Van free wifi, a mosdó kóddal nyílik - elvileg - , azonban a női mosdó ajtaja tárva-nyitva volt. Közepes tisztaság.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (27)
Zing Burger - Oktogon Budapest - EgyébZing Burger - Oktogon Budapest - EgyébZing Burger - Oktogon Budapest - EgyébZing Burger - Oktogon Budapest - EgyébZing Burger - Oktogon Budapest - EgyébZing Burger - Oktogon Budapest - EgyébZing Burger - Oktogon Budapest - EgyébZing Burger - Oktogon Budapest - EgyébZing Burger - Oktogon Budapest - EgyébZing Burger - Oktogon Budapest - EgyébZing Burger - Oktogon Budapest - EgyébZing Burger - Oktogon Budapest - BelsőZing Burger - Oktogon Budapest - Étlap/itallapZing Burger - Oktogon Budapest - Étel/italZing Burger - Oktogon Budapest - Étel/italZing Burger - Oktogon Budapest - Étel/italZing Burger - Oktogon Budapest - Étel/italZing Burger - Oktogon Budapest - Étel/italZing Burger - Oktogon Budapest - Étlap/itallapZing Burger - Oktogon Budapest - BelsőZing Burger - Oktogon Budapest - Külső képZing Burger - Oktogon Budapest - BelsőZing Burger - Oktogon Budapest - BelsőZing Burger - Oktogon Budapest - Étlap/itallapZing Burger - Oktogon Budapest - BelsőZing Burger - Oktogon Budapest - BelsőZing Burger - Oktogon Budapest - Belső

Zing Burger - Oktogon további értékelései

2022.11.08
Több mint 3 évvel ezelőtt írtam értékelést a helyről, azóta még egyszer jártam itt. Hétköznap ebédidőben ettem itt, az Oktogonnál. 1-2 asztalnál ültek csak, de folyamatosan jött 1-1 újabb ember, a többség elvitelre vásárolt. Bár egy több egységes, immár országos lánc lett a Zing, de nem...
2022.03.21családjával
Szörnyű
Az ZING láncot összességében szeretem, ez az értékelés is inkább az oktogoni egységnek szól. Nincs azzal baj, hogy elrontanak egy rendelést.. de hozzák helyre értelmesen kihagytak egy húst a rendelésből, amit jeleztem, majd a válasz az volt, hogy akkor egy darab húst még utánaküldenének.. Remélem...
2019.11.22egyedül
Kiváló
Ha rohansz, ne ide ülj be, mert frissen készülnek az ételek. Nekem viszont - mozi után - egyáltalán nem volt sietős dolgom. Az első benyomás jó: skandináv egyszerűségű berendezés, majdnem telt ház, sok fiatal. Én most csak egy hagymakarikát és sült krumplit rendeltem, mindkettőből kis adagot. A...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Panoráma Balatongyörök - Frissítő tavasz
Frissítő tavasz
2024.04.27-ig
Hotel Panoráma Balatongyörök
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
74.715 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kristály Hotel Keszthely - Mindig Balaton
Mindig Balaton
2024.05.30-ig
Kristály Hotel Keszthely
80.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval