Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 347.- 4-es találat

Zöld Angyal Vendéglő és Bowling Club BudapestZöld Angyal Vendéglő és Bowling Club Budapest a térképen

2020. februárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. február 23.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Véletlenül találtuk meg a helyet a tömbházak között,midőn valami etetőhelyet keresünk. Két fáradt és nyűgös kisgyerekkel, mindegy csak hamar és gyorsan együnk valamit alapon térünk be. Jól tettük. Érkezés 11,50-kor. A ház oszlopa fogad bennünket,még civilben,hogyne, jöjjünk be,megoldjuk a gyerekek elhelyezését,összetolunk 3 széket,azon alhat is a 4 éves. Ekkor derül ki hogy délben nyitnak,de igazi vendéglátós nem küld el 6 vendéget ilyen apróságok miatt..
Kapunk étlapot,természetesen megoldható,hogy a 2 gyerek tojásrántottát kapjon ha azt kérnek. Mi leveseket és főételeket.
A marhahúsleves a 10.percben megérkezik,pedig mi vagyunk az első vendégek. A rántottát is megkapják a gyerekek feldiszitve.
A húsleves kifogástalan,forró,tartalmas,és korrekt félliteres adag,erős pistával felszolgálva.a másik két levesbe egy kis baki csúszik,a brokkoli helyett bableves érkezik,de gyorsan korrigálnak.
A főételek szép tálalásban 12,43-kor érkeznek. A borjusteak mediumra sütve és az én töltött csirkém aszalt szilvával nem tűnik nagy adagnak,de a látszat csal,a végén meg sem birom enni az egészet. A hús jól átsült,a köretek egészen elfogadhatóak. Az italok erősen túlhűtöttek.
Számla jön,pontosabban összesitő nyugta,27,190 ft,ez 6 főre még ha ebből kettő 6 éven aluli is,teljesen korrekt.
A kitűnő leves 1,090 ft,a töltött csirke édesburgonyával és rizskörettel 3,190 ft. A két sör 690 és 790 ft.
Desszertet nem kérünk,kávét sem,a gyerekek miatt sietünk,de jó emlékekkel távozunk 13,20-kor. Étkezési idő 80 perc.
Összegzés:
Átlagos pub szerü intézmény az Országbíró sétányon.átlagos étlap 4 féle levessel több főétellel,de ide tökéletesen megfelel. Fürge konyha,igazi vendéglátós személyzet,barátságosnak mondható árak. Dicséretes a felszolgáló hozzáállása (nem dobtak ki 10 perccel nyitás előtt)és türelme a fáradt gyerekekhez,alig több mint egy óra alatt 6-an megebédeltünk.
Megérdemli a 4 csillagot.
Minősités: ajánlott
Értékelés: 8/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (8)
Zöld Angyal Vendéglő és Bowling Club Budapest - Külső képZöld Angyal Vendéglő és Bowling Club Budapest - Külső képZöld Angyal Vendéglő és Bowling Club Budapest - BelsőZöld Angyal Vendéglő és Bowling Club Budapest - EgyébZöld Angyal Vendéglő és Bowling Club Budapest - BelsőZöld Angyal Vendéglő és Bowling Club Budapest - Étel/italZöld Angyal Vendéglő és Bowling Club Budapest - Étel/italZöld Angyal Vendéglő és Bowling Club Budapest - Étel/ital

Zöld Angyal Vendéglő és Bowling Club további értékelései

2019.03.25a párjával
Átlagos
A Zöld Angyal kicsit a régi időket idézi. Egyszerre kocsma és étterem. Tökéletes arra, hogy barátokkal kollégákkal egy vacsorára beüljön az ember. Az ételek átlagosak, finomak és nem túl drágák. A boxok és a festett ablakok hangulatosak, az étterem többi része viszont valóban egy kocsmára hajaz....
2019.03.19családjával
Bőséges ételek, gyorsan felszolgálva. A bowling sokat dobott a hangulaton. Nagyon retró! Sokan voltak, tehát elég népszerű. Ajánlom olyanoknak akik szeretnének egy jó hangulatú bowlingos bulit. A két pálya szűkíti a létszámot.
2013.05.27barátokkal
Elöször 2012-ben jártunk ott, a konyha jó, a személyzet figyelmes és elözékeny.Az étterem nagy betonházak között van, mi is csak véletlenül fedeztük fel. 2013 május elején 2x voltunk ott jó barátokkal, 6 személy. Mindannyian elégedettek voltunk, a választék széles, a kiszolgálás gyors és gondos....
Népszerű szállások a környéken
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval