Jó 2015. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. június 29.
Már többen ajánlották az éttermet, így most névnapi alkalomból elmentünk. A kerthelyiség kellemes és hangulatos. Bár mondjuk nem engedném meg ott a dohányzást. Mert eléggé rosszul éreztem magam, amikor ettem és mellett rágyújtottak! A kiszolgálás viszonylag gyors és csalódásmentes. A személyzet nem túl tolakodó, sem túl passzív. (bár mondjuk a tegezést mellőzném, hiába nézek ki fiatalosan) A rendelt étel (dióbundás chamembert) esztétikailag rendben volt. A mennyiség pfff..hát nem semmi, csomagoltattunk is rendesen. Szüleim csülköt kértek, hát az aztán hatalmas mennyiség 2 doboz kellett az elvitelhez. A "házi" bodzaszörptől nem dobtam el az agyam. A palacsinta viszonylag finom volt. A fizetés zökkenőmentes volt. A gyerekeknek volt etetőszék.
Mi kimondottan a Brassóiért mentünk oda mert már ettünk finomat ott! Viszont most annyira száraz és kemény volt a husi hogy konkrétan ehetetlen volt. Sajnos minket elvesztettek!
Minden nagyon szuper volt!Kedves felszolgálók,az ételek kiadósak és nagyon finomak voltak.Rend és tisztaság volt.Nagyon barátságos kis vendéglő.Mi 10 fős csapattal voltunk ott.Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
Évtizedek óta sikeresen működő, közkedvelt vendéglő Óbudán, amelynek fő specialitása a csülök. Évekkel ezelőtt jártunk már itt, most családi ebédre jöttünk össze. Előzetesen foglaltunk asztalt, valamint azt is javasolt előre jelezni a foglaláskor, ha csülköt szeretnénk enni. Nyáron a zöld kapu...