Kiváló 2015. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem először jártunk itt, most barátainkkal Márton napi liba ebédre. Még idáig soha nem csalódtunk, és most is csak jókat mondhatunk a vendéglőről. Ez egy tipikus kockás abroszos, régimódi csillárokkal,régi egyedileg öntött téglákból épített söntéspulttal berendezett kisvendéglő, nyáron belső fedetlen udvara is van. A lényeg > kiváló konyhája van, a szakács nagyon érti a dolgát. Főként a csülök ételeiről híres, de most a libák felvonulását élveztük végig, és hibátlan, kitűnő volt az összes étel, amit rendeltünk. Külön öröm számunkra, hogy évek óta tartja a színvonalát, gratulálunk a vezetőségnek és a teljes személyzetnek, és drukkolunk, hogy évek múltán is ott legyen és ilyen legyen!Szeretnénk máskor is betérni.
A Zöld Kapu Vendéglő igazi telitalálat, ha kiadós, házias ízekre vágysz. A csülök szenzációs omlós, ízes, pont úgy készítik, ahogy kell. Az adagok hatalmasak, garantáltan senki nem távozik éhesen. A cseh csapolt sörök tökéletesen passzolnak a fogások mellé, különösen egy jó csülök mellé esnek...
Mi kimondottan a Brassóiért mentünk oda mert már ettünk finomat ott! Viszont most annyira száraz és kemény volt a husi hogy konkrétan ehetetlen volt. Sajnos minket elvesztettek!
Minden nagyon szuper volt!Kedves felszolgálók,az ételek kiadósak és nagyon finomak voltak.Rend és tisztaság volt.Nagyon barátságos kis vendéglő.Mi 10 fős csapattal voltunk ott.Én csak ajánlani tudom mindenkinek.