2015. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 15.Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem először jártunk itt, most barátainkkal Márton napi liba ebédre. Még idáig soha nem csalódtunk, és most is csak jókat mondhatunk a vendéglőről.
Ez egy tipikus kockás abroszos, régimódi csillárokkal,régi egyedileg öntött téglákból épített söntéspulttal berendezett kisvendéglő, nyáron belső fedetlen udvara is van. A lényeg > kiváló konyhája van, a szakács nagyon érti a dolgát. Főként a csülök ételeiről híres, de most a libák felvonulását élveztük végig, és hibátlan, kitűnő volt az összes étel, amit rendeltünk.
Külön öröm számunkra, hogy évek óta tartja a színvonalát, gratulálunk a vezetőségnek és a teljes személyzetnek, és drukkolunk, hogy évek múltán is ott legyen és ilyen legyen!Szeretnénk máskor is betérni.
Köszönjük!
Tisztaság:![]()
Zöld Kapu Vendéglő további értékelései
2025.06.22a párjával
![]()
A Zöld Kapu Vendéglő igazi telitalálat, ha kiadós, házias ízekre vágysz. A csülök szenzációs omlós, ízes, pont úgy készítik, ahogy kell. Az adagok hatalmasak, garantáltan senki nem távozik éhesen. A cseh csapolt sörök tökéletesen passzolnak a fogások mellé, különösen egy jó csülök mellé esnek...
2025.05.07családjával
![]()
Mi kimondottan a Brassóiért mentünk oda mert már ettünk finomat ott! Viszont most annyira száraz és kemény volt a husi hogy konkrétan ehetetlen volt. Sajnos minket elvesztettek!
2025.04.30családjával
![]()
Minden nagyon szuper volt!Kedves felszolgálók,az ételek kiadósak és nagyon finomak voltak.Rend és tisztaság volt.Nagyon barátságos kis vendéglő.Mi 10 fős csapattal voltunk ott.Én csak ajánlani tudom mindenkinek.