2013. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. április 9.Ajánlom a helyet másoknak is!
Párom egy gyermekkori emlékéből megmaradt helyet igyekeztünk kipróbálni. Hangulatos belsővel kialakítva. Az étlap korrektül összeválogatott ételeket tartalmaz. Mindenki találhat magának kedvére valót. Jóízű ételekkel és a mennyiséggel elégedett voltam,de a kiszolgálás nem hagyott nyomot bennem. Mit kérünk inni?-Mit kérünk enni? szinte nulla kommunikáció, de ez nem volt egy kicsit sem zavaró. Ami jobban zavart, az a hűvös belső. Egy minimális komfortérzet azért kell egy ebédhez, de itt egy kicsit hideg volt. Ettől függetlenül visszatérünk nyáron, mert összességében jó volt!
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Zöld Kapu Vendéglő további értékelései
2025.06.22a párjával
![]()
A Zöld Kapu Vendéglő igazi telitalálat, ha kiadós, házias ízekre vágysz. A csülök szenzációs omlós, ízes, pont úgy készítik, ahogy kell. Az adagok hatalmasak, garantáltan senki nem távozik éhesen. A cseh csapolt sörök tökéletesen passzolnak a fogások mellé, különösen egy jó csülök mellé esnek...
2025.05.07családjával
![]()
Mi kimondottan a Brassóiért mentünk oda mert már ettünk finomat ott! Viszont most annyira száraz és kemény volt a husi hogy konkrétan ehetetlen volt. Sajnos minket elvesztettek!
2025.04.30családjával
![]()
Minden nagyon szuper volt!Kedves felszolgálók,az ételek kiadósak és nagyon finomak voltak.Rend és tisztaság volt.Nagyon barátságos kis vendéglő.Mi 10 fős csapattal voltunk ott.Én csak ajánlani tudom mindenkinek.