Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kár lett volna lemaradni róla!

Szépművészeti Múzeum BudapestSzépművészeti Múzeum Budapest a térképen

Kihagyhatatlan 2018. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. június 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az előző értékelőhöz hasonlóan én is a Román Csarnok felújítását követő rendkívüli újranyitás keretében jártam legutóbb a Szépművészeti Múzeumban. Korábban, a bezárást megelőzően természetesen megfordultam már itt számos alkalommal, mind az állandó kiállítást, mind a számomra izgalmasnak ígérkező időszakos kiállításokat megnéztem az elmúlt években. Számszerűsíteni pontosan nem tudnám, de biztos, hogy több mint 10 alkalommal jártam már ebben a múzeumban.
A Román Csarnok elképesztően gyönyörű és a maga nemében páratlan! Nem is érti az ember, hogy lehetett egy ilyen értéket 70 évig hagyni tengődni, persze értjük, nyilván jelentős anyagi áldozatot és szakértelmet követelt ez a hatalmas munka, amivel helyreállították, de kétségkívül megérte, nagyon szép lett.
Ez a lehetőség márciusban, amely amúgy ingyenes volt, kizárólag a Román Csarnok bemutatására szolgált, a Múzeum többi része jelenleg nem látogatható (a központi fogadócsarnokon kívül).
Nagyon sokan eljöttünk, hogy megnézzük ezt a gyönyörűen felújított termet, és biztosan nagyon szép lesz majd később az egész múzeum is. Már nagyon várom, de nem tudom, pontosan mikor várható az elkészülése.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (32)
Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest - Szépművészeti Múzeum Budapest -

Szépművészeti Múzeum további értékelései

2023.07.03barátokkal
Kihagyhatatlan
A festő születésének 170. évfordulója tiszteletére összeállított gyűjtemény.. A kiállításban olyan ikonikus műveket csodálhatunk meg mint a Magányos cédrus vagy a 32 m2-es Baalbek, Vihar a pusztán, Önarckép, és még sorolhatnám. Az élmény leírhatatlan.
2022.07.19csoporttal
Kihagyhatatlan
A zseniális Hieronymus Bosch kiállítást a záró hétvégén sikerült még elcsípni a Szépművészeti Múzeumban. Menny és pokol között, szólt a kiállítás mottója, s valóban. Egy varázslatos mesevilág, mai szemmel is felfoghatatlan kreativitás, aprólékos kidolgozás jellemzi a műveit. Különleges hitvilág,...
2020.02.11csoporttal
Kihagyhatatlan
Mivel számtalan alkalommal voltam korábban ebben a múzeumban, talán fél évszázada járok ide, ma egy olyan napon voltam itt, amikor a többi kiállítótermet nagyvonalúan hanyagoltam, és csak a Rubens, Van Dyck kiállításra koncentráltam. Hétfő van, ilyenkor minden múzeum zárva van, de mivel ez az...
Népszerű szállások a környéken
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
Nem csak a húszéveseké a világ ajánlat fürdőbelépővel
2024.05.31-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!