Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem jachton érkeztünk

Duna Garden Hotel BudapestDuna Garden Hotel Budapest a térképen

2018. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. január 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Négy csillagos szálloda Pesterzsébet Gubacs városrészében, közvetlenül a Duna-parton. A belvárostól meglehetősen távol esik, a jó pár perces sétára lévő HÉV-vel vagy tömegközlekedéssel kb. 20 perc alatt lehet beérni a Boráros térre.
A szálloda modern, pár éve épült, viszonylag kicsi, kb. 20 szobájuk van, családias, 2 szintes épület. A szobákhoz elég nagy terasz kapcsolódik. A berendezés igényes, elegáns, mediterrán hangulatú, de inkább sötétebb, barnás színvilágot álmodtak meg. A puccosabb Deluxe szobákban a szobán belül van ún. élménykád és privát szauna tartozik hozzájuk.
A szobaárak 100 eurótól kezdődnek, úgyhogy olcsónak éppen nem mondanám, de csomagban nyilván ennél lehet kedvezőbb árat is elérni.
Nyáron grill teraszt is működtetnek.
A szálloda előtt ingyenes parkolási lehetőség, sorompóval és kerítéssel biztonságossá téve. A belső kertben kis bambuszerdőt telepítettek, amelyre az étteremből és a lobbiból is kilátni. A szálloda mellett található a jacht klub, illetve a hotelnek saját jacht kikötője is van a parton.
Céges csapatépítésekre szokták hétköznap kivenni, hétvégén romantikus elvonulásokra. A környéken nincs túl sok látnivaló, a Dunán kívül. A majdnem telekszomszédos pesterzsébeti strand bontását a közelmúltban kezdték el, előtte évekig üresen állt.
A személyzet fiatal, segítőkész.
Wellness, medence nincs.
A wifi megbízhatóan működött.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (15)
Duna Garden Hotel Budapest - Külső képDuna Garden Hotel Budapest - BelsőDuna Garden Hotel Budapest - BelsőDuna Garden Hotel Budapest - BelsőDuna Garden Hotel Budapest - SzobákDuna Garden Hotel Budapest - BelsőDuna Garden Hotel Budapest - BelsőDuna Garden Hotel Budapest - Külső képDuna Garden Hotel Budapest - KörnyékDuna Garden Hotel Budapest - Külső képDuna Garden Hotel Budapest - Külső képDuna Garden Hotel Budapest - Külső képDuna Garden Hotel Budapest - Külső képDuna Garden Hotel Budapest - Külső képDuna Garden Hotel Budapest - Medence/kert

Duna Garden Hotel további értékelései

2014.04.10a párjával
Gyenge
Sajnos a pincér nem volt a helyzet magaslatán. A kérdésemre az étlappal kapcsolatban, mikor választani szerettem volna nem tudott válaszolni. Mikor jeleztem felé udvariasan hogy a kihozott étel nem stimmell, akkor is félszegen egy bocsánattal elintézte. Fésűs kagyló rukkolával. Kaptam helyette...
2013.04.29a párjával
Kiváló
Nagyon ízléses, a környezetbe tökéletes beleillő szálloda és étterem a Duna parton. Az étteremnek szép nagy terasza van, kényelmes bútorokkal berendezve. A környezet nagyon szép, közvetlenül a Duna parton, hajó kikötő is van. A személyzet udvarias, figyelmes. Házi sör is van, ami ízlett a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval