Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tipikus konferenciaszálló a Feneketlen-tónál

Danubius Hotel Flamenco BudapestDanubius Hotel Flamenco Budapest a térképen

Átlagos 2015. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egy hivatalos rendezvényen jártam a szállodában, ami kissé régies hangulatával a 80-as éveket idézi, ami akárhogy is számoljuk, már jó 30 évvel ezelőtti. A szálloda éttermének terasza is eléggé leharcolt, pedig szerintem az első benyomás, amit mondjuk egy buszról leszálló külföldi turistacsoport megpillant, eléggé fontos.
Kívülről egy jellegtelen szögletes épület, de a környék nyugis, csendes (Budapesthez képest), bár a zöldben hajléktalanok is éldegélnek többen is, ami enyhe estéken, bizonyos, nem túl kellemes szagok terjedését okozza.
A lobby és a szobák színvilága is divatjamúlt, a színharmónia megtalálása nagyon nem sikerült a tervezőknek. A szobák elég kicsik, de klímásak, a lokációnak köszönhetően elég csendesek, bár a falak vékonysága miatt van áthallás a szomszéd szobából. Free wifi van, és még működik is.
Az alagsorban van a welness részlegük (uszoda, szauna, szolárium), de ezeket nem volt lehetőségünk idő hiányában letesztelni.
Az ételek nem voltak finomak, inkább lelombozó volt az egész. Hiába svédasztal, látszólag van választék, de íztelen, jellegtelen volt az egész.
Összességében inkább csalódás, ha nekem kellene szállást választanom Budán, biztos nem ide mennék.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:
Fényképek (23)
Danubius Hotel Flamenco Budapest - Külső képDanubius Hotel Flamenco Budapest - Külső képDanubius Hotel Flamenco Budapest - Külső képDanubius Hotel Flamenco Budapest - Külső képDanubius Hotel Flamenco Budapest - Külső képDanubius Hotel Flamenco Budapest - Külső képDanubius Hotel Flamenco Budapest - Külső képDanubius Hotel Flamenco Budapest - Külső képDanubius Hotel Flamenco Budapest - Külső képDanubius Hotel Flamenco Budapest - BelsőDanubius Hotel Flamenco Budapest - BelsőDanubius Hotel Flamenco Budapest - BelsőDanubius Hotel Flamenco Budapest - BelsőDanubius Hotel Flamenco Budapest - BelsőDanubius Hotel Flamenco Budapest - BelsőDanubius Hotel Flamenco Budapest - VendéglátásDanubius Hotel Flamenco Budapest - BelsőDanubius Hotel Flamenco Budapest - BelsőDanubius Hotel Flamenco Budapest - VendéglátásDanubius Hotel Flamenco Budapest - BelsőDanubius Hotel Flamenco Budapest - BelsőDanubius Hotel Flamenco Budapest - Külső képDanubius Hotel Flamenco Budapest - Külső kép

Danubius Hotel Flamenco további értékelései

2020.02.14kollégákkal
Átlagos
Továbbképzésen jártam a szállodában, lehet, hogy épp ezért de a szoba eléggé retro volt. A fürdőben penészes falak, a kádon látszódott,hogy párszor már a zománcon próbáltak javítani. A képzésen kapott ebéd és vacsora felejtős volt- krumpli több variációban valamint a párolt csirke és párolt röfi...
2018.08.04kollégákkal
Kiváló
Mivel csak továbbképzésen jártam a szállodában, így értékelésem csak néhány dologra terjed ki. Mindössze két negatívumot tudok a szállodával kapcsolatban említeni: az egyik az előtérben lévő bútorok kopottsága, a másik a konferenciatermek előtti folyosó nyomasztó belmagassága (inkább...
2017.02.23kollégákkal
A szálloda tipikus Danubius jellegű. A hall óriási, a személyzet kérésre mindenről tájékoztatott. Az ételek finomak. A szoba kényelmes, bár a bútorok kicsit régi színvilágúak. Ami negatívum az a túl erős "illat" belépéskor. Szinte menekültünk onnan.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
60.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval