Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Koncert látogatás alkalmával

City Hotel Unió BudapestCity Hotel Unió Budapest a térképen

Kiváló 2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A 2016. január 16-i éjszakát töltöttem a feleségemmel ebben a szállodában. A szállásvadász révén jutottam el ehhez a helyhez, a választás két ok miatt esett rá: közel van a Zeneakadémiához, ahol 16-án egy koncertet hallgattunk meg, és az ára nagyon megfelelő volt. A szállásvadászon több értékelést olvastunk, többnyire pozitívakat. A negatív véleményeket a tapasztalatunk alapján nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni.
A szálloda nagyon jó helyen van, a város szívében, nagyon jó a megközelíthetősége. A szálloda éttermet is működtet, de erről nincs véleményünk, mert nem vettük igénybe. A látvány alapján rendezettnek, tisztának és hangulatosnak tűnt ez is (és rossz véleményeket sem találtunk róla). A szálloda felajánlja a szolgáltatásait rendezvényekhez is, továbbá kiállítás is megtekinthető - de ezekről sem szereztünk tapasztalatot.
A hotel alapjában véve egyszerű, tiszta, és olcsó (figyelembe véve az elhelyezkedését is!) - aki emellett extra igényekkel lép fel, annak természetesen nem az a szálloda a megfelelő, és főként nem ennyiért. (Egy éjszakára egy kétágyas szobáért kevéssel több, mint 13 ezer Ft-ot fizettünk.)
A tisztaságra a legigényesebb ember sem mondhatna rosszat. A berendezés kissé sötét, de új, vagy újnak ható, szép bútorokból áll, pontosan olyan hatást keltve, mint ami a szálloda fotóin is látható. A fürdőszoba (kád, zuhany, ízléses mosdó) minden igényt kielégít. A recepciós nagyon segítőkész és megnyerő volt. A 14 órai szállás elfoglalást úgy kell érteni, hogy ha van szabad szoba, akkor hamarabb is rendelkezésre bocsátják (ellenkező esetben a csomagot megőrzik a szoba elfoglalásáig), a távozás pedig - ha a szállásvadász révén történik a foglalás - 12 óráig felármentes. A szobához széf és minibár is tartozik (utóbbi kínálatát nem ismerjük, mert nem volt rá igényünk). Ha valakinek fürdőszobai holmira van szüksége (pl. borotvahab), térítés ellenében a recepción hozzájuthat. A szállodában van lift.
Természetesen akad kifogásolható hiányosság is. A légkondi még kis fordulaton is hangos, éjszakára kikapcsoltuk. A szobaajtó nem épp hangszigetelt, és az éjszaka hazatérő, magáról megfeledkező hangos vendégek zavarók voltak (erről nem a szálloda tehet). A szálló elégedettséget felmérő kérdőívet ad, továbbá egy lapot, amin kérik, hogy ha valami elromlott, jelezzék a vendégek.
A szobában nincs asztal, a szállásvadász véleményei közt valaki ezt kifogásolta. Jó ezt is tudni; aki olyan céllal keres szállást, hogy ahhoz a szobában a felkészüléshez írnia kell, ez nehézséget okoz.
A közösségi helyiségek nagyon hangulatosak, a bútorzat hasonlít a szobákhoz, és stílbútor utánzatnak lehetne azokat tekinteni.
A szálloda tájékoztató feliratai többnyelvűek, és a recepción is több nyelven beszélnek. A szoba ára Euróban van meghatározva, de forintban, hitelkártyával, készpénzzel vagy bankkártyával is lehet fizetni.
Összességében, ha valakinek nagyon jó helyen nagyon tiszta és olcsó szállásra van szüksége, nincsenek luxus igényei, és értékeli az udvariasságot, annak mindenképp ajánlani lehet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Elhelyezkedés:Kiváló

City Hotel Unió további értékelései

2020.08.04a párjával
Nekünk tetszett a szálloda berendezése ,szép galériával,háromféle kiállítás is megtekinthető volt ,amelyek érdekesek lehetnek mások számára is .A lépcsőházban nagyon szép trófeák díszítik a falakat. Sajnos a vírus miatti korlátozás nem tette lehetővé a svédasztalos étkezést-de rugalmasak voltak...
2019.10.13gyerekekkel
Rendkívül kedves személyzet, tágas szoba, bőven elfértünk 2 kicsivel. Bőséges, változatos reggeli. Az egyetlen panaszunk a tisztaságra lehet, tartózkodásunk alatt a szobánkban nem porszívóztak, de lehet, hogy csak az alvó kisgyerek miatt.
2018.11.27a párjával
Kiváló
13 órára- kicsit korábban- érkeztünk, de kerestek üres szobát,minden külön kérésünket figyelembe vett a recepciós hölgy, segített a közelben étkezési lehetőséget találnunk. A szoba igényes, tiszta,kényelmes- nem utolsó sorban csendes ,mivel a belsőudvarra nézőt kaptunk.Nem először voltunk itt, de...

A City Hotel Unió legnépszerűbb csomagjai

City Hotel Unió Budapest - Napi árak ellátás nélkül (1 éjtől)
Napi árak ellátás nélkül (1 éjtől)
32.731 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
2025.03.31-ig
City Hotel Unió Budapest - Napi árak ellátás nélkül - teljes előrefizetéssel (1 éjtől)
Napi árak ellátás nélkül - teljes előrefizetéssel (1 éjtől)
29.458 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
2025.03.31-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval