Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez már szinte nem is Budapest

Petneházy Club Hotel BudapestPetneházy Club Hotel Budapest a térképen

Kiváló 2018. szeptemberben, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2019. július 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hivatalosan még Budapest közigazgatási határán belül található, de annyira messze esik a belvárostól, mintha már vidéken lennénk. Madárcsicsergős, jó, friss levegőjű üdülőhely, rengeteg zöld területtel, Budakeszi és Nagykovácsi között.
Elhelyezkedése és kialakítása okán igen közkedvelt esküvői helyszín, alig van olyan hétvége, amikor ne futna bele itt az ember egy lagziba, de a szállóvendégekkel nincs keveredés, nem zavarják egymást, mert az esküvőkre lett egy különterem kialakítva.
Kétféle szállástípus közül lehet választani, a recepcióval szemben lévő dombos területen alpesi típusú faházak vannak, 4 és 6 személyesek. Jól felszerelt, étkezős konyha, terasz, TV, valamint saját szauna is van a házakban. A főépületben 2 ágyas szobák találhatóak, az erkély a kinti medencére és a Budai-hegyekre néz.
A wellness részleg jól felszerelt, de teltház esetén szűkös. A kinti medence (egy nagyobb és egy kisebb élménymedence) körül napernyők, nyugágyak elegendő számban vannak, de kell is a napernyő, mert nemigen van árnyékos rész. A benti medence vízhőmérséklete kellemes, a benti szauna részleg mellett is sok pihenőágy található.
Van 2 bérelhető teniszpálya is.
A recepciós hölgy nagyon kedves, segítőkész volt.
A szálloda étterme különösen ajánlott, a közelmúltban megújult konyha szerepel a legjobb 100 étterem között, véleményem szerint jogosan.
Ezt a szállodát azoknak ajánlanám, akik elsősorban nem Budapest belvárosát akarják felfedezni, mivel innen a tömegközlekedés elég esélytelen, de autóval is sokat kell menni olyan utakon, ahol szinte mindig dugó van, viszont a környékbeli kirándulásokra kitűnő kiindulópont lehet. A budakeszi Vadaspark és Kalandpark nagyon közel van, de több kedvelt pilisi kirándulóhely is jól megközelíthető innen (autóval).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:
Fényképek (29)
Petneházy Club Hotel Budapest - Külső képPetneházy Club Hotel Budapest - Külső képPetneházy Club Hotel Budapest - BelsőPetneházy Club Hotel Budapest - BelsőPetneházy Club Hotel Budapest - EgyébPetneházy Club Hotel Budapest - EgyébPetneházy Club Hotel Budapest - EgyébPetneházy Club Hotel Budapest - Medence/kertPetneházy Club Hotel Budapest - EgyébPetneházy Club Hotel Budapest - EgyébPetneházy Club Hotel Budapest - BelsőPetneházy Club Hotel Budapest - Medence/kertPetneházy Club Hotel Budapest - Külső képPetneházy Club Hotel Budapest - Külső képPetneházy Club Hotel Budapest - Medence/kertPetneházy Club Hotel Budapest - Külső képPetneházy Club Hotel Budapest - Külső képPetneházy Club Hotel Budapest - Medence/kertPetneházy Club Hotel Budapest - Medence/kertPetneházy Club Hotel Budapest - Külső képPetneházy Club Hotel Budapest - Medence/kertPetneházy Club Hotel Budapest - Medence/kertPetneházy Club Hotel Budapest - WellnessPetneházy Club Hotel Budapest - Medence/kertPetneházy Club Hotel Budapest - Külső képPetneházy Club Hotel Budapest - Külső képPetneházy Club Hotel Budapest - Medence/kertPetneházy Club Hotel Budapest - Külső képPetneházy Club Hotel Budapest - Külső kép

Petneházy Club Hotel további értékelései

2019.10.28a párjával
Átlagos
Csak ismételni tudnám a többi értékelőt.... miszerint szuper helyen közel mégis távol a város zajától szép környezetben stb.... nagyszerű faházak szaunával, jó levegő csend. Takarítás.... Szaunás faházat foglaltunk, ami nagyon tetszett is, de szerintem az ágynemű cseréjén kívül (legalábbis úgy...
2019.01.13a párjával
Kiváló
Szilveszter előtt érkeztünk pár nappal a Petneházy Club Hotelbe, a szoba minden igénynek megfelelt, a fedett uszoda kellemes hőfokú, úszásra kiváló, a reggeli nagy választékú minden szempontból megfelelő, a szilveszteri program és vacsora kiváló és bőséges!!!
2019.01.02a párjával
Átlagos
Ha teltház van,és most az volt,nagyon zsúfolt az úszómedence és a szauna. A szilveszteri vacsorához szép volt a terítés,nagyon finomak voltak az ételek.Kár, hogy a korlátlan italfogyasztást nem tudtam kihasználni,mert csak száraz italok voltak. Badár úr előtt le a kalappal. Sajnos a zenével...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.04.01-ig
Hotel Villa Völgy Eger
119.414 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval