2012-ben teljesen megújult a Hotel Piroska; új, modern szobákkal, saját élményfürdővel, gyógyászati részlettel, wellness-kínálattal várja vendégeit. Akadálymentesített, antiallergén, állatbarát szobák is igénybe vehetők.
Pozitívumok: Ingyenes buszjáratnak nagyon örültünk Bükkfürdőre. Az időjárásra való tekintettel (8C) fűtést bekapcsolták. Szerették a gyerekek a játszószobát, a nagyobbik kisfiúnk örült az újonnan nyomtatott színeznivalóknak. Negatívumok: a recepció nem volt segítőkész programajánlásban, nem tudta azt sem hol van a száraz taposó, amit 1 éve adtak át.
A személyzet nagyon kedves és készséges volt, kérésünkre másnap befűtöttek a hideg időre való tekintettel. A wellness-részleg kellemes, kényelmes volt. Az étkezéssel is elégedettek voltunk, változatos és ízletes volt. A szobában a tv lehetett volna nagyobb is, valamint a csatorna választék is szerény volt: kevés volt a magyar nyelvű, nem volt zene csatorna, és magyar sport csatorna sem.
Csodás 2 napot töltöttünk a szállodában. Tiszta, tágas volt a classic szoba, nagy fürdővel, kényelmes ágyakkal (kivéve a pótágy a gyerkőc részére, ez egy nyitható kanapé volt). Nagyon finom, és rendkívül bőséges, széles választékú reggeli és vacsora volt, bármibe kóstoltunk, finom volt.
A wellness rész is jó volt, a szaunák tiszták voltak, ahogyan az élmény medence vize is. A medence kb. 50m alapterületű. Nálunk nem volt tömegnyomor, de ha sokan használnák egyszerre akkor lehetnek gondok. A szálloda annak ellenére, hogy a főúton fekszik meglepően csendes, nyugalmat, csendet szeretők kedvelni fogják. Ja, igen, a kertben szaladgáló mókuska is aranyos volt :) Visszatérünk még biztosan.
A hotel rendezett,tiszta,a szobák barátságosan vannak berendezve. A személyzet nagyon kedves,udvarias,segítőkész.Mindent megtesz,hogy jól érezze magát az ember.Az ételek nagyon finomak,változatosak.Még csak egyszer jártam ott,de terveim között szerepel egy hosszú hétvége a Piroskában. :)
Sajnos az ár-érték ajánlattal nem voltunk megelégedve. A wellness szolgáltatások a hirdetésekben kicsit többet mutattak a valósághoz képest. Pici belső medence, melyben a pelenkás gyermekek is lubickoltak, holott volt gyermek medence, a szauna részleg nem megfelelően volt a személyzet részéről ellenőrizve.
Kellemes hely, kellemes körülmények, de semmi extra, ezért is írtam, hogy átlagos. Nem négycsillagos! Túlzsúfolt, az éttermi részen lehet, hogy le tudnak ültetni annyi embert, amennyi szék , hely van, de nem kényelmes. A pincérek rohannak, kapkodnak, leejtenek dolgokat. Kihozzák a desszertet, amikor még csak a főételbe kezdtünk.
A kuponos rendszer jó megoldás, de sajnálom, hogy egyszerre el kell fogyasztani. Óriási adagok vannak, ami lehet, hogy valakinek jó, de nem szeretünk zabálni, így sajnos borravalónak oda kellett adnom kb. 1000Ft-ot, mert nem akartam "levásárolni". A wellness rész rendben van, tiszta, jó a szauna, bár a zuhanyzást valahogy másképp oldanám meg, nem volt kedvem egy meztelenül zuhanyzó férfi mellé odaállni meztelenkedni, úgy, hogy közben bentről még rámlátnak.
Hotel Piroska válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét. Szeretnénk jelezni, hogy március 14-től szállodánkban félpanziós rendszerében a kuponos vacsorát felváltotta a bőséges svédasztalos vacsora, így bízunk benne, hogy ez a rendszer minden vendégünk tetszését elnyeri. A szálloda Vezetősége
2014. március 21., Schaffer Adrienn, Hotel Piroska
Abszolút pozitív élményekkel távoztunk, nagyon jól éreztük magunkat! Kedves, figyelmes személyzet, kényelmes szobák, kulturált szálloda. A gyerekek imádták a wellness-t, a kinti medencét, a trambulint... Gluténérzékeny kisfiunkat maximális odafigyeléssel szolgálták ki. Nagyon jókat ettünk, fantasztikus a konyhájuk(is)!
Tavaly nyáron töltöttünk pár napot a Hotel Piroskában.Jól éreztük magunkat!Nagyon megvoltunk elégedve mindennel!Családosoknak csak ajánlani tudom (már csak a gyerekprogramok miatt is)!!!Az ételek bőségesek és ízletesek!A szobák felszereltsége is jó és a wellness részleg is.Biztosan visszatérő vendégek leszünk!:)
Színvonalas kulturált szálloda, a férjemmel és a gyermekeimmel érkeztünk,a kis unokám csak másfél éves, de minden igényét kielégítő szolgáltatást meg kaptunk. Nagyon kedves a személyzet a pincér fiuk barátságosak és igen gyors a kiszolgálás, a szakácsnak külön dicséret isteni ételeket főzött !
Ma jöttünk haza 1,5 éves kisgyermekkel csak javasolni tudom mindenkinek. Kiszolgálástól kezdve minden remek volt. A wellness részlege és a benti fürdő nagyon jóérzéssel tölt el,és az étkezési fogások a legjobb ízeket és finomságokat tartalmazzák. Igazi család barát 1 gyermekkel voltam és maximálisan megvagyok elégedve mindennel!