Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5+1 mesés szállás Bükfürdőn

2024.02.07 | 7 perc

Magyarország második legnagyobb fürdőjének otthona a Bükhöz tartozó Bükfürdő, ahol nem maradhat ki a kirándulásból a Répcementi tanösvény, illetve a Kneipp és Nordic Walking Park bejárása sem. Ha viszont szempont a családbarát program, akkor a Kristály Tornyot, a Napsugár Játszóparkot és a felnőtteknek is ideális Funcity-t célozd meg!

 

 

Greenfield Hotel Golf & Spa

10 perc kényelmes sétára a Bükfürdő Thermal & Spa-tól

A Greenfield Hotel Golf & Spa titkát a sokszínűségben, a szolgáltatások magas minőségében és a maximális vendégszeretetben kell keresni. Ha szeretnél elmerülni a 3500 négyzetméternyi wellnessrészleg nyakzuhanyokkal és masszázsfúvókákkal ellátott élménymedencéjében, vagy a 718 méter mélyről feltörő minősített termálvízben, akkor jó helyen jársz. Vegyétek igénybe az exkluzív Spa&Harmony szolgáltatásait is, ahol infrakabin, kőszauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő, élményzuhany, só- és napozószoba is helyet kapott.
A szállodát 100 hektáros golfpálya öleli körül, ami önmagában is nagy vonzerő lehet, nem csak sportbarátoknak.  A pompás zöld környezet megnyugtató közelsége mellett kiváló szobakínálatból választhatsz.
Számos gyermekbarát szolgáltatás (játszótér, játszószoba, csocsó…) gondoskodik róla, hogy ne csak a felnőttek, hanem a legkisebbek is jól érezzék magukat a hotelben.

Foglalj szállást>>

Bükfürdő szállás - Greenfield Hotel Golf & SpaBükfürdő szállás - Greenfield Hotel Golf & Spa

Bükfürdő szállás - Greenfield Hotel Golf & SpaBükfürdő szállás - Greenfield Hotel Golf & Spa

 

 

Hotel Piroska****

Rövid sétára a Bükfürdő Thermal & Spa-tól

Kényelmes, ízlésesen berendezett szobákkal, modern wellnessrészleggel, valamint magyar és nemzetközi ételekkel fogadják a vendégeket a bükfürdői Hotel Piroskában. A szálloda az elkülönített gyermek-wellnessnek és az animációs programoknak köszönhetően tökéletes választás a családosok számára, de a termálvíz gyógyító ereje miatt a szépkorúaknak, a Bük romantikus hangulata végett pedig pároknak is megfelelő opció. Miután kipihentük magunkat az élménymedencében és a török gőzfürdőben, már nincs is szükségünk másra, csak feliratkozni egy masszázsra vagy a wellness-kezelések egyikére, valamint élvezni a szálloda vendégszeretetét.

Foglalj szállást>>

Szálláshelyek Bükfürdőn - Hotel Piroska****Szálláshelyek Bükfürdőn - Hotel Piroska****

Wellness szálloda Bükfürdő - Hotel Piroska****Wellness szálloda Bükfürdő - Hotel Piroska****

 

 

Danubius Hotel**** Bük

Közvetlen átjárással a Bükfürdő Thermal & Spa városi fürdőbe

Bükfürdő egyik legnépszerűbb all inclusive családbarát szállodája már több mint három évtizede fogadja a pihenésre vágyókat. All inclusive hotelként azoknak is ideális választás, akik a fürdési lehetőségek mellett a korlátlan fogyasztás és a kitűnő konyha iránt is érdeklődnek. A Danubius Hotel Bük gyönyörű saját parkkal rendelkezik, attraktív élménymedencékkel várja véndégeit, illetve számos sportlehetőséget is biztosít. A legkülönbözőbb mozgásformák mellett golfozni és teniszezni is van lehetőségünk a hotel saját pályáin.
Élménymedencékkel, sportlehetőségekkel várják a romantikus hétvégére vágyó párokat, a rekreációs kikapcsolódást kereső idősebb korosztályt, és a kisgyermekes családokat. Míg a szülők a medencék mellett relaxálnak, addig a kicsik a nekik kialakított fürdőrészlegen lubickolhatnak, vagy a játszószobákban foglalhatják le magukat.

Foglalj szállást>>

All inclusive wellness hotel Bükfürdő - Danubius Hotel**** BükAll inclusive wellness hotel Bükfürdő - Danubius Hotel**** Bük

All inclusive wellness hotel Bükfürdő - Danubius Hotel**** BükAll inclusive wellness hotel Bükfürdő - Danubius Hotel**** Bük

 

 

Caramell Premium Resort **** Superior

10 perc sétára a Bükfürdő Thermal & Spa fürdőtől

A 2000 m2-es wellness-világ, a szépészeti-, wellness-, és gyógykezelések hosszú sora és természetesen a kiváló családbarát szolgáltatások teszik olyan vonzóvá a Caramell Premium Resort**** Superiort. A gyerkőcöknek színes animációs programokkal, hotel melletti kalandparkkal, tematikus játszószobával és gyermekmedencével kedveskednek. Úszkálj a kellemes hőmérsékletű medencékben és élvezd egzotikus fények között a prémium környezetet! A meseszép és színes szaunákban 10 féle ceremóniát is tartanak, melyeket nem érdemes kihagyni. A tökéletes harmónia megteremtésére az épületben 16 éven felülieknek is tartanak fenn felnőttbarát termált és wellness szigetet, ahol biztosan megérint majd a Kelet varázsa… Ha mégsem, akkor próbáld ki a Zen Spa-t vagy tegyél egy nyugtató sétát a meditációs japánkertben!

Foglalj szállást>>

Wellness hotel Bükfürdő - Caramell Premium Resort **** SuperiorWellness hotel Bükfürdő - Caramell Premium Resort **** Superior

Wellness hotel Bükfürdő - Caramell Premium Resort **** SuperiorWellness hotel Bükfürdő - Caramell Premium Resort **** Superior

 

 

Apartman Hotel

A Bükfürdő Thermal & Spa gyógy- és élményfürdőtől néhány perc sétára

A családias hangulatú Apartman Hotel a község zöldövezeti részében pár perces sétára fekszik a gyógyfürdőtől. Szobái jól felszerelt külön lakrészek, így az otthon kényelméről a nyaralás során sem kell lemondani. A szálló bejáratától 5-10 perces sétára fekvő Büki Gyógy- és Élményfürdőbe mindenképp érdemes ellátogatni, a 2011-es felújítása után újjászületett modern wellnessrészleg és szaunavilág valódi kikapcsolódás lesz az ott töltött idő alatt.

Foglalj szállást>>

Szállások Bükfürdőn - Apartman Hotel BükfürdőSzállások Bükfürdőn - Apartman Hotel Bükfürdő

Bükfürdői szállások - Apartman Hotel BükfürdőBükfürdői szállások - Apartman Hotel Bükfürdő

 

 

Bajor Panzió Aparthotel - felnőttbarát

A Bükfürdő Thermal & Spa fürdő 2 perc autóval, 20 perc kényelmes sétával.

Van kedvetek felkeresni az egyik legnépszerűbb Dunántúli fürdővárost? Akkor pakoljatok be gyorsan és foglaljatok szállást a bükfürdői Bajor Panzió Aparthotelbe! A 12 éven felüliek részére megálmodott szálláson csendes, elegáns környezetben töltődhettek fel az igényes és makulátlanul tiszta szobákban. Vonuljatok el egy privát pezsgőfürdőzésre, ahol a kellemes beszélgetések közben még a hátatokat is kimasszírozzák a jótékony vízsugarak! A napsütéses hónapokban a frissítő kültéri medencében fürdőzhettek vagy a nyugágyakon lustálkodva süttethetitek a hasatokat.

Foglalj szállást>>

Felnőttbarát wellness szállás Bükfürdő - Bajor Panzió Aparthotel (Bük–Bükfürdő) Felnőttbarát wellness szállás Bükfürdő - Bajor Panzió Aparthotel (Bük–Bükfürdő)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Születésnap, névnap, évforduló? Aranyozz be bármilyen ünnepet egy különleges gasztroélménnyel, ami örök emlék lesz! Magyarország jobbnál jobb éttermeiben ugyanis elképesztő fogásokat kóstolhatunk meg. Lepd meg szeretteidet varázslatos ajándékutalványokkal, amiket kiváló éttermekben válthatnak be! Hol? Már mutatjuk is!
Amilyen kicsik, annyira érdekesek ezek a kiállítások, mert itt a szemünk előtt elevenednek meg gépek, városok, mozdonyok, falvak vagy éppen könyvek. A miniatűr kiállítások különlegessége, hogy méretarányosan, kicsinyített formában gyönyörködhetünk bennük. Mutatunk néhány mini kiállítást, amit érdemes megtekintenetek.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz!
2023.03.27 | 7 perc | Szállások | Wellness
A szaunázás igazi orvosságként hat szervezetünkre, javítja a vérkeringést és az immunrendszert, miközben a méreganyagok távoznak. A naturista szaunákban meztelenül élvezhetjük a forró levegő jótékony hatását, azonban fontos felhívni a figyelmet arra, hogy minden hely különböző szabályokhoz köti a kabinok textilmentes használatát, ahogy a kukkolás és a másik méregetése is szembe megy az etikettel. Lássuk, hogy idehaza hol van lehetőségünk fürdőruha nélküli szaunázásra!