Bagatel: Továbbképzés wellness-szel vagy wellnes továbbképzéssel?! - Hotel Aquarell Cegléd

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Hotel Aquarell Cegléd értékelése
1. helyezett a 7 ceglédi szállás közül

Értékelést írta:
6 szállásértékelés 14 városban járt
15 étteremértékelés 6 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Továbbképzés wellness-szel vagy wellnes továbbképzéssel?!

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 5.
Minden pedagógusnak hét évente el kell végeznie adott óraszámú továbbképzést. Szerencsére egyre szélesedik a paletta, folyamatosan bővül a választék, nem csak a szakmai munka, a költségek, de a helyszínek területén is. Így jutottam el kétszer is a ceglédi Hotel Aquarellbe. Bár a hely hatalmas fürdőhelyéről nevezetes, minden esetben akkor volt a továbbképzés, amikor a tél a legfagyosabb fogait csikorgatta. De az ott töltött két és fél nap alatt, bent mi ebből semmit sem érzékeltünk.
Köszönet a szervezőknek, hogy nem egy egész nap körmölős, hosszú előadás-sorozatokkal megtűzdelt, a monoton hangtól már az első öt percben bealvós volt a képzés. Interaktív, drámapedagógiával tarkított, csoportmunkás, mégis szakmailag magas színvonalat képviselt a cég. Akár csak a szálloda, hiszen a száraz tananyag mellé nem még szárazabb zsömlébe burkolt, hét elején kisütött rántott hús dukált ásványvízzel és ihatatlan kávéval. NEM, NEM! De kezdjük az elején.
Már az érkezés pillanata is pozitív volt, hiszen, bár a képzésen több intézmény pedagógusai is képviseltették iskolájukat, arra odafigyeltek, hogy az egy helyről érkezők egy szobába kerüljenek. Sőt, ha nem is a nászutas lakosztályban, de egy kétágyas szobában együtt lehettem a feleségemmel.
Ez egy wellness szálloda és a cég a továbbképzés programjait úgy állította össze, hogy mindent ki is tudjunk próbálni. A kényeztető szolgáltatásokat és az edzőtermet kihagytuk, de így is volt hol lazítani. Van itt kis és nagy medence, pont megfelelő hőmérsékletű vízzel. Több fajta szauna, gőzkabin és egy nagy jakuzzi. A két és fél nap alatt, mindegyiket használtuk és nem csak villám öt percekre. Fürdőköntös és törülköző, legyen az a fürdéshez vagy a szaunához, egy kártya ellenében minden szobához jár. Este a helyi bárban helyi dalnok akár helyi italok mellett világslágerekkel szórakoztatja nem csak a helyieket. Második alakalommal saját tantestületem képviselőivel érkeztem. Mindent ugyan így kihasználtunk, de a bár helyett mi a játékszobában, habár van ott ping-pong asztal és X-box is, egy hatalmas activity-zéses búcsúestet tartottunk.
Gyermekkoromban sok mese volt a kedvencem. Volt, hogy a főhős kalandjait irigyeltem, de akadt olyan is, ahol a küzdelméért járó díjra fájt a fogam. A királykisasszony fél keze megfoghatatlan volt számomra, de a „Terülj, terülj asztalka!”, az beindította a fantáziámat. Ezer-féleképpen elképzeltem, de a továbbképzés óta, csakis az étteremben látottakként jelenik meg. Száraz zsömle, rántott hús, ihatatlan kávé? Ugyan! Itt a séf pazar ételkölteményekkel kápráztatta el a szemünket és kényeztette ízlelőbimbóinkat, majd telítette el gyomrukat. Legyen az reggeli, ebéd vagy vacsora. Nem fukarkodtak semmivel. Itt mindenki össze tudta állítani magának a megfelelő menüsort, egy-egy étkezésnél akár többet is kipróbálhatott. Első alkalommal még nem tudtam, hogy baj van a cukrommal, így minden sütiből ettem. És bizony mondom néktek nem volt kevés.
Csak reménykedni tudok abban, hogy eljutok még ide, mert vasárnap a tanultaktól még barázdásabb agytekervényekkel, de a wellnessnek köszönhetően kisimult arccal és a svédasztalos rendszernek köszönhetően, plusz kilókkal indulhattunk haza. Köszönet a szervezőknek és a szállodának!

Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet: Kiváló
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Kényelem (szoba): Kiváló
Szolgáltatások: Kiváló
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Bagatel felhasználót?    Igen

Hotel Aquarell Cegléd
Cím
2700 Cegléd
Fürdő út 24.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2019. augusztus 18.
Nagyon tetszett hogy a medencék környékét folyamatosan takarították ,nem csúszik biztonságosan lehet közlekedni a medencék között.A szobák kellemesek és tiszták.A személyzet udvarias és előzékeny.

2019. május 12.
Pár éve jártunk itt, volt 1-2 probléma, most szerencsére semmi. Bizalmat szavaztunk újra. Jó a wellness részleg, jó masszázst kaptunk. Az ételek finomak a személyzet kedves. Összességében jól megközelíthető és kellemes a szálloda. Gyerekeseknek is ajánlom, főleg nyáron a sok csúszda igazán jó...

2019. április 28.
Cegléd központjától 7 km-re fekszik ez a csodálatos hotel. Tulajdonképpen egy folyamatosan fejlődő üdülőövezetben. Egy kellemes szombati napot töltöttünk itt, mint nem szállóvendég . Így, szálláshelyről nyilatkozni nem tudok, de a wellness részleg, amit igénybe vettünk kifogástalan. (többféle...Hotel Aquarell, Cegléd kiemelt csomagajánlatai
hirdetés
 - Aquarell őszi áreső (min. 2 éj)
3 nap/2 éjszaka 12.900,- Ft/fő/éj ártól: félpanziós ellátással, wellness-részleg és fitneszterem használattal, játszóház használattal, parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel
Érvényes: 2019-09-01 - 2019-10-25
 - Aquarell hétköznapok (1 éjtől)
Akár 1 éjszaka 13.900,- Ft/fő/éj ártól: félpanziós ellátással, wellness-részleg és fitnesz terem használattal, szabadidős játékokkal, játszóház használatával, parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel
Érvényes: 2019-09-01 - 2019-12-20
 - Aquarell hétvége (min. 2 éj)
3 nap/2 éjszaka 17.900,- Ft/fő/éj ártól: félpanziós ellátással, wellness-részleg és fitneszterem használattal, szabadidős programokkal, élőzenés estekkel, parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel
Érvényes: 2019-09-06 - 2019-12-22