Az Aranybika Üvegterem Debrecen a város központjában található, impozáns környezettel. A szállodai egység részeként az étterem különleges hangulatot és kényelmet kölcsönöz a látogatásnak. A svédasztalos ebédmenü jellemző, a kínálat pedig bőséges és változatos. Többféle leves, sültek, egytálételek, saláták, főzelék és sütemények találhatók a kínálatban, amelyet folyamatos feltöltés kísér. A tálalás esztétikus, az ételek szépen prezentáltak, a környezet pedig tiszta és rendezett.
Tovább olvasom >>
A pincérek észrevétlenül végzik a munkájukat, a kiszolgálás zökkenőmentes és figyelmes. Bár az árak több esetben magasabbak lehetnek, a kínálat sokszínűsége és az ízek egyedisége ezt kompenzálja. A belső tér színpompás díszítése és a kellemes illatok hozzájárulnak a pozitív hangulathoz; a városi környezet pedig szintén hozzájárul Debrecen szépségéhez. A belső tér kiemelkedő látványt nyújt, amely a város szívében található helyet igazi érdekességgé teszi. Az étterem nyitvatartása rugalmas, így a hely bármely ebédidőben könnyen megközelíthető. Összefoglalva, az Aranybika Üvegterem Debrecen egy hagyományos, mégis élő étterem, ahol a változatos étel- és desszertkínálat, a jó hangulat és a magas színvonalú kiszolgálás kiemelkedő élményt nyújt.
Munkahelyről ebédelni szoktunk kimenni a kollégákkal. A választék bőséges, vannak állandó résztvevők a kínálatban: Húsleves, gyümölcsleves, töltött káposzta, valamilyen fasírt, rántott hús, főzelék. Köretek közül rizs, sült burgonya, tészta, párolt zöldségek mindig megtalálhatóak. A további ételek változóak, illetve pl.
a gyümölcsleves, főzelék, fasírt fajtája is naponta más. Mindenki össze tudja állítani a saját ízlésének megfelelő ételt, annyiszor lehet szedni ahányszor akarsz. Az alapanyagok tekintetében, nem a legjobb a minőség, de ettől függetlenül megpróbálják belőle kihozni a legjobbat. A zúza pörköltet én is csak ajánlani tudom, az mindig finom. A csirkecomb filéből készült ételekben eddig mindig találtam a comb-porcokból, én azt kerülni szoktam. Alapvetően érdemes mindenből először egyet venni, akármenynire is jól néz ki, meg kell kóstolni, ha ízlik, akkor pedig szedni még egyszer. Ugyanez igaz a süteményekre is, van ami jobban néz ki, mint amennyire finom. A sütiben a hobok sokszor habosított vaj alapúak.
Érdeklődéssel olvastam a hétköznapokon un. svédasztalos (korlátlan ételfogyasztás) ebéd lehetőségének bevezetését - 11-15 óra között-, ezért kipróbáltuk. 14,28 órakor érkeztünk. Kevés vendég, még kevesebb, illetve semmi ételkínálat. Vonatkozik ez a levesekre (üresen kongó tálak), "kikapart" tálcák,hideg maradékok.
A menü szerinti 10-12 féle kínálatból, 2-3 volt megtalálható. Az időtartam alatt felkínált frissensültből, nem jutott minden jelenlévőnek. A sütemények, óvodásoknak kettévágott méretűek voltak. Az ételért való "beszerzés" alatt elvitték az érintetlen ételt is, pedig látható volt, hogy személyes holmik vannak az asztalon. Egyébként a többi asztal subickolását végezték egy kancsóba mártogatott szivaccsal.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.