Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 177.- banánhéj.......

Barabás Étterem DebrecenBarabás Étterem Debrecen a térképen

2017. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. november 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
.......amin elcsúszik egy kiváló értékelés!

Délután van,nincs kedvünk keresgélni új helyeket,a legközelebbi éttermet választjuk,már nagyon ennénk valamit.

A Barabás étteremben jó régen jártunk,jó lesz. Érkezünk 14.45-kor.
Kivételesen könnyű parkolni,nincs munkaidő.
Jól indul az ebéd,csak mi vagyunk,azonnal fogadnak,jön az étlap és Mit innának?
Étlap karcsú,de a forgalom sem indokolja a bővitést,ugyanakkor 5 féle leves van,és olyan oldal,hogy hagyományos magyar ételek! Értékeljük,hogy erre még odafigyelnek valahol. Hagyományos magyar tyúkhúslevest kérünk,hármat,előtte tatár beefsteaket. Italok érkeznek,hűtés jó,közben szétnézünk,izléses berendezés és teriték.

A leves 16.percben érkezik,ez teljesen jó idő,szerencsére a leves is! Forró,korrekt fél literes adag,van zöld erős paprika,bőséges tartalom a levesben,izre is kiváló! Öröm ránézni a kis ,,fazékra,,!Csak igy tovább.

Pincérünk bolygó hollandiként köröz,érdeklődik milyen az étel,minden rendben van-e. Közben hozza a főételeket,tálalás jó,az adag közepes,rendes mennyiség,de azért az ,,óriás rántott szelet,, itt költői túlzás!
A köret ehető,a rizs össze van tapadva,a krumpli sem steakburgonya,de meg lehet enni.
A hús egészen jó,sütés megfelelő,a szelet nem ,,borotvapenge,,.

Kicseréljük egymás között az uborka tányérokat,igy megkapom a rendelt csemegeuborkámat.
Eszünk. Az ételek a kiváló leves miatt -
átlagban - megkapják a 4 csillagot. A leves 1.200 Ft,ez nem pénz érte,a főétel 1,900 Ft,ez is korrekt,a múlt heti főételünk 11.500 Ft volt 2 főre! Jó Dreher sört kapok az ételhez,közben háttérzene szól,nem zavaró,átlag 56 decibelt mérünk.
Még - ketten - kérünk desszertet is,a palacsinta némi öntettel,átlagos,de ehető. Zárásként egy kiváló kávét kapunk. Jön a számla 22.290 Ft,sok itallal,kólák,sörök,dupla baileys. Egészen jó három főre,a múlt héten ketten fizettünk ennyit. Étkezési idő; 110 perc.
Távozunk,csak a levegőnek köszönünk,már sehol senki,vakon botorkálunk kifelé, mert a sötétben nincs világitás!!

Összegzés:
Összességében nagyon jó volt,kellemes körülmények között,zavaró tényezők nélkül,tényleg rendesen jóllaktunk,és ezért járunk étterembe.
Jó ételek,korrekt árak,lelkes pincér,minden adott lenne egy kiváló értékeléshez.
De.
Most jön a banánhéj:
A vendégtől illik elköszönni,akkor különösen,ha csak egy asztalnál ülnek,az asztalon minimum fogpiszkálónak lenni kell,és ha a vendég már fizetett és távozik,lehetőleg ne törje ki a nyakát a sötét lépcsőkön!

Ezeket leszámitva,ajánlhatom mindenkinek.

Minősités: ajánlott
Értékelés: 8.5/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (20)
Barabás Étterem Debrecen - Étlap/itallapBarabás Étterem Debrecen - Étlap/itallapBarabás Étterem Debrecen - Étlap/itallapBarabás Étterem Debrecen - Étlap/itallapBarabás Étterem Debrecen - Étlap/itallapBarabás Étterem Debrecen - BelsőBarabás Étterem Debrecen - BelsőBarabás Étterem Debrecen - BelsőBarabás Étterem Debrecen - BelsőBarabás Étterem Debrecen - BelsőBarabás Étterem Debrecen - Étlap/itallapBarabás Étterem Debrecen - Étel/italBarabás Étterem Debrecen - Étel/italBarabás Étterem Debrecen - Étel/italBarabás Étterem Debrecen - Étel/italBarabás Étterem Debrecen - Étel/italBarabás Étterem Debrecen - Étel/italBarabás Étterem Debrecen - Külső képBarabás Étterem Debrecen - Étel/italBarabás Étterem Debrecen - Külső kép

Barabás Étterem további értékelései

2019.03.24a párjával
Kiváló
Hétköznap érkeztünk 19:00 órára, rajtunk kívül a DiningCity eseményen még egy másik pár volt. Hangulatos hely a Barabás étterem, nagyon kellemes volt a háttérben szóló halk Jazz zene. A pincér egy fiatal férfi volt, nagyon figyelmes és precíz volt. Neki külön köszönet az este tökéletes...
2017.11.21családjával
Kiváló
Általános iskolai ballagásom ünneplése óta ide járunk ha nem régebb óta, minden nagyobb összejövetel itt volt, keresztelő, ballagás, szalagtűző stb, a kiszolgálás teljesen szakmai, a szakáccsal szivesen beszélgetnék :) Rossz tapasztalatom a több mint 10év alatt nem volt, a torkos csütörtök...
2015.10.24családjával
Családi eseményre - esküvő - készülünk, s nekünk jutott a megtiszteltetés, hogy kiválasszuk a lagzi helyszínét. Ezért ma a Barabás éttermet választottuk. Az étterem jól megkozelithető, saját belső parkolója van. A szolgáltatások stimmelnek kivéve az ingyen wifi, az nincs. A hely tiszta,...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
112.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval