Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Oktoberfest Magyarországon

Beer & Wurst DebrecenBeer & Wurst Debrecen a térképen

Kiváló 2021. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. október 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A héten kétszer ettem az étteremben, péntek és vasárnap este, mivel ellenőrizni akartam, hogy amit első este átéltem, az vajon szerencsés véletlen, avagy egy állandó standard. Szerencsére, azt kell mondjam, hogy utóbbit tapasztaltam.
Az étteremben Oktoberfest témájú esemény volt, ezért péntek este, ennek ételeiből szemezgettem. Elsőnek rendeltem egy Mass Oktoberfest búzasört, mely tipikus bajor kedvenc. Hozzá fehér kolbászt, savanyú káposztát és bajor mustárt kértem, melyek igazán finoman voltak elkészítve és a tálalás valami elképesztően ötletes volt (a kolbászt kis piros zománcos edényben, főzve tálalták, míg a savanyú káposzta egy öntöttvas edénykében került felszolgálásra, az egész pedig egy fa tányéron került elhelyezésre). Ízvilágában idézte a német konyhát és nagyon ügyesen volt az egész elkészítve. Mindezek után még megkóstoltam a bajor perecet is, melyet sörkorcsolyaként kínáltak.
Ezek után vasárnap úgy döntöttem, hogy a szokásos étlapról rendelek egy óriás borjú bécsit. Ezt citrommal, bajor krumpli salátával és áfonya szósszal tálalták. Állagát tekintve a hús puha és omlós volt, a krumplisaláta megidézte nekem a német konyha magas fokát, az áfonya szószt nem tudtam viszont hova tenni, az picit talán zavaró volt az összképben, illetve állagát tekintve a krumpli saláta nálam lé nélkül többet ért volna, viszont ez csak egyéni ízlésem dolga. Ízre az egész harmonikus, egész volt.
Mindezek után rendeltem desszertet, mely csokis láva süti volt, vanília fagylalttal, melyet sós karamellával öntöttek nyakon és mellé málna szósz került. Itt elszabadult az ízorgia, mely 10 pontból 12-t érdemelt! :)
Összességében az ár a magas minőséghez igazodva kicsit magasabb volt, de minden fillért megért a vacsorák fényében, nagyon szívesen ajánlom a helyet akár családi, akár céges rendezvényekhez, mivel a vendégtér befogadó képessége kellemesen nagy, illetve nyáron teraszon is lehet helyet foglalni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (1)
Beer & Wurst Debrecen - Egyéb

Beer & Wurst további értékelései

2023.08.12egyedül
Kiváló
Az aranybika tőszomszédságában található étterem kiváló minőségű ételeket és italokat kínál, hozzáértő szakácsokkal és kiváló pincérekkel. Magas minőség megfizethető áron, egyenletes minőséggel. Érdemes meglátogatni, ha szereted az egyszerű letisztult étlapot, a minőségi alapanyagokból készült...
2023.08.10egyedül
A Beer and wurst söröző-étterem főpincérhangulatú alkalmazottja látványosan nem örvendett, hogy csak egy sörre ültem be, pedig alig voltak a teraszon. Társa próbált rábeszélni egy korsó sörre, nem sikerült. Ittam egy pohár Hackel pschorr-t 690 forint volt, + fsz díj. Ez korrekt díjszabás. Nem...
2021.09.18a párjával
Kiváló
A "sör és kolbász " kb.2 éve működik a Bajcsyn,a járvány miatt csak most jutottunk el oda,hogy kipróbáljuk. A Bika oldalában egy kerthelyiség született,oldalról átlátszó fóliával zártan,felülről nyitva. Nem titkoltan az épülő BMW gyár dolgozói törzshelyének szánva. Ezt a célt szolgálja a lenti...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval