Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nagyon elégedettek voltunk a sorsunkkal, amíg ott voltunk!

Belga Étterem & Söröző DebrecenBelga Étterem & Söröző Debrecen a térképen

Kiváló 2022. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. február 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Megtaláltam magyar honban az ambróziát, az olümposzi istenek italát: a Belga Sörözőben csapolják Leffe barna néven, szép márkajelzéses pohárba! Egyébként is ez a kedvenc söröm, és tudom, minden sör sokkal jobb csapolva, mint az üvegben lévő, de itt akkora a minőségi különbség, hogy leírni sem tudom!
Ebéd közben is csak kerestem a szavakat, és közben a kitűnőre kevert tatár beefsteak dicséretére is kellett áldoznom a szókincsemből. Amihez helyi sütésű meleg kenyérszeleteket kaptam. Az is olyan finom volt, hogy a férjem suttyomban lopkodta tőlem. Pedig ő is kapott ilyen kenyeret a gulyásleveséhez, ami finom volt, sűrű volt, és láss ritkaságot: csipetke is volt benne!
Leves után a napi menü főételeként kínált sült marhahúst evett babsalátával. Nem nézett ki valami jól a sötét húsdarab a sötét babbal, de jó ízűen ette, az ízzel, állaggal nem volt probléma. Talán egy ilyen húshoz valamilyen friss salátát kellene kínálni. De végül is ez sem volt gond nekünk, megkapta tőlem a tatárhoz tálalt uborka- és paradicsom szeleteket.
Mindehhez profi és nagyon gyors, hatékony kiszolgálásban részesültünk a kellemes pub-hangulatú helyen. Jut eszembe: az ételeinket bájos kis árvácskák díszítették!
Már amikor kijöttünk az étteremből, azt vártam, mikor megyünk legközelebb Debrecenbe, a Belgába
!
Milyennek találod ezt az értékelést?

Belga Étterem & Söröző további értékelései

2023.10.07gyerekekkel
Kiváló
Belvárosban, a legjobb helyen. Hangulatos belső helyiségek, kifogástalan előkészület az ünnepelt köszöntésére. Ízletes, tartalmas ételek, kitűnő italok. Udvarias, figyelmes kiszolgálás, legkevésbé sem zavaróan, háttérben maradva. Köszönjük a vendéglátást, újra- és újra visszatérve.
2023.08.10egyedül
Kiváló
A Belga söröző franchise megbízható cég, általában nem csalódik az ember. Tavaly augusztusban egy sörre ültem csak be, mondhatni közhelyes sörre, Leffe Blonde-ot ittam, ami egy alapsör ott a jobbak között. Rendkívül kellemes beszélgetést folytattam a pincérrel, aki hozott ajándékfalatot és...
2022.07.24családjával
Kiváló
Klasszikus fogado a belváros legszebb részen. A konyha friss, modern. Ha nem mindegy mit, hol és milyen felszolgalasal fogyasztasz ez az a hely.
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval