Jó 2014. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. október 14.
A belga sörözőlánc, melynek külföldi testvérei is vannak szép számmal ad némi szabadságot az egyes tagoknak. Nincs azonos étlap, mint a McDonaldsokban, de közös bennük a dizájn, a széles belga sörválaszték és az, hogy mindenütt a látványosságra törekszenek a konyha vonatkozásában s nem annyira a minőségre. Ettem már egész jót is (kagylót) az egyikben és ettem már borzalmasat is (kiszárított halakat porkrumplival, igaz ez régebbecskén volt) egy másikban. (Egyik sem Debrecenben esett meg). A jellemző mégis az, hogy az ételek valahol a Gauss harang alatt tartózkodnak, a fogyaszthatóságon és élvezhetőségen belül, de katarzist nem okoznak. A Belgában Debrecenben többször is voltunk, ez sem kivétel az előbb említett szabály alól. Ide szerintem inkább inni kell menni, arra kiváló. A helység atmoszférája remek, jól kitalált, a sörválaszték szép, de Debrecenben a borválasztékot is megirigyelheti sok étterem. Összességében kedvelem ezt a láncot, szinte minden tagját meglátogattam Magyarországon, ha épp nem futok bele valami nagy mellélövésbe, elégedetten távozom
Birkapörköltot rendeltünk, ami hihetetlen sós volt és le volt égetve. Köret krumpli az ehető, saláta finom. 2 főre ásvány víz és kóla kíséretében 23 000 Ft. A teraszon fogyasztottuk el. Az asztal poros én takarítottam le.
Ha Debrecenben jársz, ne hagyd ki! Bár most csak sörözni tértünk be, de mind a sörök, mind a kiszolgálás fantasztikus volt. Korábban itt szálltunk meg és itt is vacsoráztunk, ami szintén szuper volt, ezért is tértünk vissza!! A banános sört ne hagyd ki!
Belvárosban, a legjobb helyen. Hangulatos belső helyiségek, kifogástalan előkészület az ünnepelt köszöntésére. Ízletes, tartalmas ételek, kitűnő italok. Udvarias, figyelmes kiszolgálás, legkevésbé sem zavaróan, háttérben maradva. Köszönjük a vendéglátást, újra- és újra visszatérve.