Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sok jóból kiváló

Bonita Bisztró DebrecenBonita Bisztró Debrecen a térképen

Kiváló 2016. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Őszintén szólva az Ikon étterembe szerettünk volna menni, ez az egyik ritka hely, ahová visszajárunk (pár példa még: Hargita kisvendéglő - Békéscsaba, Patrióta - Gyula, Green sheep söröző, Wunder Sörművek- Bp), de be volt zárva. Némi tanakodás és az étlap tüzetes átnézése után úgy döntöttünk, hogy a mellette levő Bonitába ülünk be.
Értékeltük, hogy maguk gyúrják a tésztát, hogy minden frissel készül. Kértünk Caprese-t bivalymozzarellával, ami önazonos volt, ez lényeges dolog, alapozhatnának arra, hogy a magyar közönség úgysem ismeri a különbséget, mint ahogy sokaknak van képük harcsa helyett pangasiust adni.
Rendeltünk még grillezett padlizsánt, hozzá parmezánt, ezt salátaágyon tálalták, helyben sült kenyérrel és jól elkészített főtt tojással, továbbá a 20-as sorszámot viselő tésztát, amihez fenyőmagot és pestot adtak, ezutóbbi üzletinek tűnt.
A teraszon ültünk, de értékeltük a kellemes belteret is.
A kiszolgálás kedves, gyors, udvarias.
Kértünk borsdarálót, olívaolajat, kérdezték, hogy csípőset vagy simát, mindkettőt kértünk, s hozták is szó nélkül.
A tiramisu se volt rossz. Kicsivel több mascarpone, és leheletnyivel több cukor nem lett volna rossz, mondom én, aki kifejezett ellensége vagyok a túlzott édesítésnek.
Jól éreztük magunkat a Bonitában ajánljuk másoknak is jó szívvel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (7)
Bonita Bisztró Debrecen - Étel/italBonita Bisztró Debrecen - Étel/italBonita Bisztró Debrecen - Étel/italBonita Bisztró Debrecen - Étel/italBonita Bisztró Debrecen - Étel/italBonita Bisztró Debrecen - Étel/italBonita Bisztró Debrecen - Étel/ital

Bonita Bisztró további értékelései

2020.07.03barátokkal
Barátom beharangozta a helyet, hogy igazi fatüzelésű eredeti olasz recept alapján készített pizzákat kóstolhatunk. 18:00 óra után érkeztünk, tele volt a hely. Mutatva, hogy mennyire sokan szeretik Debrecenben a Bonitát. Furcsa volt számomra, hogy nincs az asztalnál rendelés felvétel. Helyette be...
2019.07.28a párjával
Este 7 körül éhes gyomorral a belvárosban sétálva találtuk meg a bisztrót.. Nem hagyományos pincér- fizetés rendszer van.. Erre figyelmeztetnek, mivel csak vártuk a pincért.. A pultnál kell rendelni,majd kockát adnak számmal és a végén - felszolgálási dij nélkül a pultnál fizetni... Nagyon sok...
2019.06.28családjával
Aki az olasz ételekért van oda, valószínűleg elégedett lehet, mert jól vannak elkészítve. Kisebb hibák voltak ugyan már más területeken, de azért ajánlom ezt a jó helyen fekvő éttermet mindenkinek. Korrekt árak mellett viszonylag gyorsan lehet elfogyasztani egy kitünő olasz ételt.
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval