Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 94.- Féloldalas fapados

Bonita Bisztró DebrecenBonita Bisztró Debrecen a térképen

Átlagos 2016. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 22.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ebédidőben vagyunk - még - ezúttal tudatosan készülünk a Bonita bisztróba, mert az étlap alapján grill csirkét terveztem ebédre.
Jobb helyen nem is lehetne, a Nagytemplomot fotózó turisták szinte belebotlanak, a helyiek is csak átsétálnak a Rózsa utcáról ahol kényelmesen lehet parkolni. Legalábbis szombaton.
Telt ház van, de megnyugtatnak, hogy,, bent,, van még hely. A,, bent,, az udvart jelenti, ami egykori kapualjbol lett az üzlethez ragasztva. Van asztal, mindjárt a WC ajtó közelében.
Kapunk étlapot, s megyünk rendelni. Itt is az új módi a divat, ha enni akarsz a pultnál rendelsz.
Itt annyi a variáció, hogy a kaját kihozzák. Mosogatni nem nékünk kell.
Mondjuk nem értem, ha az étlapot odahozza a személyzet az elkészült ételt kihozzák, akkor ennyi fáradtsággal,, visszafelé,, miért nem tudja a rendelést felvenni? A családtag szerint munkaerőhiány és járulék megtakarítás a magyarázat.
Na, reméljük az ebéd kompenzál.
Választunk, a család memorizálja, majd elmegyünk rendelni. Leves van 3 féle, de csak főételt kérünk. Szultán tál és grillezett csirke hússzeletek.
A család visszatér, hóna alatt a sörökkel, kólákkal és a poharakkal. Siralmas. A 20.percben ketten kapunk ételt, a harmadik fő nem.
Jó 5 perc után érdeklődűnk hogy mi van a Szultánnal?
Ez a meglepetés erejével hat, , nem vitték ki, ? Hát nem. Mire félig megesszűk az ebédet megérkezik a harmadik adag is. Szulejmán szultán a következő tálcán a vétkes fejét hozatta volna be. Ez a Szultán tál békésebb, de nem túl bőséges. Sportszerű hogy elnézést kérnek. A tálalás ízléses, az étel a közepesnél jobb. A krumpli köret egészen jó, a hús jól átsűlt, finom. Ami a gond, hogy nem túlzottak az adagok. A múlt héten a Panoráma étteremben 1.890 Ft-ért akkora adagot kaptunk( fotó!) 2 nagy szelet hússal, hogy alig bírtam megtenni, itt 1.799 ft ellenében közepes adag jár, jelzem, egy bisztróban!
A személyzet keményen dolgozik, az tény, tele az étterem, folyamatosan érkeznek. A desszert vaniliakrém, égetett cukorral,, egészen finom. Minden jó, ha a vége jó, a presszó kávé az ebéd legszinvonalasabb fogása, kitűnő!
Italok hűtése megfelelő.
Ebéd után a pulthoz járulunk fizetni. A számla 8.500 Ft, ami nem tűnik soknak, de egy bisztróban közepes adagokra, úgy hogy még én járok utána,ez túlzás.
A múlt héten első osztályú körülmények között, 3 fogásos ebédet ettünk, figyelmes személyzettel, 19 ezer Ft-ért, az megérte, ez nem.
Étkezési idő 40 perc.
Összegzés ;
Jó helyen lévő gyorsétterem, egészen jó étlap. Bővebb mint a szomszédos étterem választéka. Fapados körülmények, zsúfolt, szűk hely, a hátsó rész levegősebb. Az asztalokon terítő sincs, a konyhaszékek még bisztró szintén is igénytelenek.
Az ételek ehetőek, sőt ezen a szinten finomak,a szervirozás színvonalas. Az árak a Piac utca, meg a bérleti díj miatt magasak,nem indokolt.
Ahogy a fejlesztés, meg a színvonal emelése
sem, ha így is tele van az,, étterem,,. Arra jó, hogy egyszer betévedjűnk, de nem itt leszünk törzsvendégek.
Az pedig méltatlan, hogy ilyen árakon még a vendég szolgálja ki magát az italokkal, és nincs felszolgálás.
Minősités : ajánlott
Értékelés : 7/10 pont (csak az étel, és a kávé miatt)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (11)
Bonita Bisztró Debrecen - Étel/italBonita Bisztró Debrecen - Külső képBonita Bisztró Debrecen - BelsőBonita Bisztró Debrecen - BelsőBonita Bisztró Debrecen - BelsőBonita Bisztró Debrecen - Étel/italBonita Bisztró Debrecen - Étel/italBonita Bisztró Debrecen - Étlap/itallapBonita Bisztró Debrecen - Étlap/itallapBonita Bisztró Debrecen - BelsőBonita Bisztró Debrecen - Külső kép

Bonita Bisztró további értékelései

2020.07.03barátokkal
Barátom beharangozta a helyet, hogy igazi fatüzelésű eredeti olasz recept alapján készített pizzákat kóstolhatunk. 18:00 óra után érkeztünk, tele volt a hely. Mutatva, hogy mennyire sokan szeretik Debrecenben a Bonitát. Furcsa volt számomra, hogy nincs az asztalnál rendelés felvétel. Helyette be...
2019.07.28a párjával
Este 7 körül éhes gyomorral a belvárosban sétálva találtuk meg a bisztrót.. Nem hagyományos pincér- fizetés rendszer van.. Erre figyelmeztetnek, mivel csak vártuk a pincért.. A pultnál kell rendelni,majd kockát adnak számmal és a végén - felszolgálási dij nélkül a pultnál fizetni... Nagyon sok...
2019.06.28családjával
Aki az olasz ételekért van oda, valószínűleg elégedett lehet, mert jól vannak elkészítve. Kisebb hibák voltak ugyan már más területeken, de azért ajánlom ezt a jó helyen fekvő éttermet mindenkinek. Korrekt árak mellett viszonylag gyorsan lehet elfogyasztani egy kitünő olasz ételt.
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval