Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Türelem - jó ételt terem.....

Chili Café Étterem & Kávézó DebrecenChili Café Étterem & Kávézó Debrecen a térképen

2018. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. február 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
....nem csak rózsát!
A családtag kedvenc helye,igy hosszu idő után ismlt ellátogatunk ide. Kissé kiesik a belvárostól,itt mindig van parkolóhely is.
Tény,hogy mindig jókat ettünk itt,csak nem tudok szabadulni a vállalati ebédlőre emlékeztető hangulattól. Érkezünk 13,45-kor .
A farsangra készülnek a diszekkel,kissé döcögősen indul az ügy,a család szerint tanulófiuk dolgoznak.
Senki nem fogad,egy fejbólintás mutatja merre van a szabad asztalsor,levackolunk.
Kapunk étlapot,a ,,mit innának,, után belemerülünk. Hát nem a Biblia,mindössze 8 oldal,viszont az átlagemberek igényeihez igazodik a kinálat és az árak is! Rendelünk 14,50,kor.
Tömeg nincs,a másnapi svédasztalos ebédre készülnek. Kérünk tatár beefsteaket is,meg húslevest gazdagon,de kikötöm,hogy legalább fél liter legyen,ki fogom fizetni.
Várunk! Sokat! A tatár 30 perc múlva! érkezik meg,gyorsan eltüntetjük,már nagyon ennénk valamit alapon. Éppen megkérdezem,sikerült e elkapni már a csirkét,amiből majd a leves lesz. A leves 14,39-kor érkezik! Vélhetően megvárták vele,hogy a tatár elfogyjon,de azt csak ketten kértek.
A leves mellé nincs zöld erős,de chilit( a Banya Tanya!terméke) és erős pistát is hoznak,a csésze kb. 4 decis.

A leves viszont első osztályú!
Bőséges hús és zöldségtartalommal,kiválóan megfőzve,forrón, ahogy kell! Társam szerint a harcsa halászlé is kiváló!
Sikerűlt a gyereksarok mellett asztalt foglalni,ők hamarosan távoznak,de a zaj nem lett kisebb,mert beindul a bowlingterem a szomszédban,mint az ostromlott várra hulló ágyugolyók! Emmellett,mindössze átlagosan 62 decibelt mérünk.

A főételek 14,53-kor vonulnak be!
Panasz nem lehet,tálalás kitűnő,adag bőséges,
mint kiderűlt,izre is jó! A krumpli nem zacskós,a rizs nem tapad össze,a sajttal sonkával töltött pulykamell,jól meg van sütve,izletes,és három nagy szelet hús van az adagban. Végre egyszer én is jól választottam. Nehezen gyürjük le,az egyik adag felét el is kell csomagoltatni,én legyőzöm a pulykát. Kérünk desszertet és kávét, meg a számlát.
A kávé normál espresso de jó erős,a desszert palacsinta és a gesztenyepüré megint embertpróbáló adag. Finom,hiba nincs!

Számla érkezik, 15,580 ft,amin csodálkozunk, hiszen 3 főétel, több sör,kóla,baileys,desszert kávé .....
Jó, borravalóval 19.000 Ft-ot adunk,otthon derűl ki,hogy a tatárt nem számolták fel,de az összegbe igy is belefér. Távozunk 15,42-kor,étkezési idő 117 perc!

Összegzés:
Hát,elég szélsőséges a kép. Aki egy jót akar enni,annak ajánlott,jó konyha,finom ételek,baráti árakon. Ez a húsleves 750 ft-ért,nevetséges összeg. A hatalmas adag pulykamell,1,990 Ft,egy etióp család jóllakik vele! A halészlében megáll a kanál, olyan tartalmas 1,490 Ft-ért! A tálnyi desszert 890 Ft. Ugyanakkor nem értem,főleg a Zalakarosi kirándulás óta,hogy miért ilyen lassuak az éttermek Debrecenben. A tatárra 30 percet kellett várni,a 2 fogás, a desszert és kávé két órát vett igénybe,igaz nem siettünk,de ahogy leirtam,nem is tudtunk volna. Zalakaroson a 2 étteremben,ahol ettünk,45 és 59 perc alatt ,,kidobtak,, bennünket ugyanezzel a menűsorral. Ott a nyári tömeg ,,felturbózza,, a vendéglátóipart.
A személyzet kihord,és leszed,vendégmenedzsment nincs,etető és nem vendéglátóhely,de annak jó!
Minősités: ajánlott
Értékelés: 8/10 pont
(az árak,és a jó ételek miatt)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (37)
Chili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - BelsőChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallapChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallapChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallapChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallapChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallapChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - BelsőChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - BelsőChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Külső képChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Külső képChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallapChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - BelsőChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallapChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - BelsőChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - BelsőChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étlap/itallapChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Étel/italChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - BelsőChili Café Étterem & Kávézó Debrecen - Külső kép

Chili Café Étterem & Kávézó további értékelései

2023.11.17gyerekekkel
Nem mondanám, hogy túl modern, de nagyon kellemes hely. Az ételek finomak, az ízvilág nagyon jó, bár ehhez az árhoz kicsit nagyobb adagot várna el az ember. A tisztaságra nem volt gond. A hangulat azért nem volt maximum mert szegény pincérekkel úgy bánik a főnök mint a kutyával... A fizető vendég...
2019.05.16gyerekekkel
Nagyon sok asztal van vasárnaponként bezsúfolva, hogy minél több vendéget tudjanak fogadni. Az italosra túl sokat kellett várni, hiába szóltunk. Az ételek finomak, változatosak. Kisgyermekkel is sokan voltak, de a babakocsik elhelyezése problémát okozott. Babapelenkázó nincs, pedig a forgalom...
2019.02.16családjával
Legutóbb nem voltunk elzsibbadva. Rengeteget várakoztunk az ételre. A második esély mindenkinek jár,így ma délután itt parkolunk le. A ház tetején egy óriási tekebábu,ami nem zavar,de miniatürizált ,,változata,, a tűzcsap a parkoló kellős közepén annál inkább. A törött lámpaburadarabokból...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval